Nën lupën e Stela Sallakut

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits after 20 years

 Të njëzetat janë "vitet e mrekullueshme". Po janë edhe koha kur pyet veten se si do t'i paguaj këto tarifa masteri (shkollimi)? Pse njerëzit zgjedhin në mënyrë të vullnetshme, të martohen dhe të kenë fëmijë? Ç’m`u desh që piva aq shumë teke Jagerbombs mbrëmë! Ti gjithashtu pyet veten se çfarë duhet të veshësh sot për të mos u turpëruar mot. Ja si mund të shmangni disa nga gabimet më të dhimbshme dhe të mësoni si të visheni në të 20-at tuaja.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

This seemingly superficial concern hides the deeper question of who you are and what you want to do with your life. No wonder it can seem more difficult than a degree in the science of quantum physics.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

The good news is that the twenties are the time to experiment; the bad news is that experiments can go very badly. Here's how you can avoid some of the most painful mistakes and learn how to dress in your 20s.

Dedicate yourself to fashion up to a point

Të mësoh dhe dish trendet e reja, është gjë e mirë. Por duke qenë se ke një buxhet të limituar, rrezikon të blesh elementë aty këtu, të cilat do ta bëjnë jetën të vështirë. Për të mos folur për gardërobën tënde që do duket si ajo e Frankenstein-it. Më mirë të dish se sa të kesh, thotë populli.

Gjej veten

Mund të të duket si cliché, por është një nga gjërat që nuk e di ende. Drejtpërdrejt ndikon në mënyrën se si vishesh dhe kurohesh. Ja pse janë familjarët dhe shokët e ngushtë! Sidomos nëse je aq fatlum sa të kesh një dizajner-(e) në fis (ose reth shoqëror), do e kesh më të lehtë të vishesh sipas tipareve të tua.

Bli lirë

Kujtohu që nuk ke rrogën e Bill Gates, ndaj mos shpenzo çdo qindarkë me veshje firmato. Ja pse në 2021-shin kemi butikë si Zara, Bershka, H&M etj. Ose bli vintage. Veshjet e përdorura duken për mrekulli kur i mirmban dhe i kombinon siç duhet.

Ç’të blesh konkretisht?

Xhinse të zeza

Nuk do pendohesh kurrë që i ke në dollap. Edhe kur të jesh 30 e ca. Vishen në çdo kohë, stinë dhe moshë.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Këmishë të bardhë

Justin Timberlake në të 20-tat e tij e kopsiste këmishën deri në jakë. Mund të blesh dhe një xhins përveç të bardhës.

Kombinohet me çdo lloj veshjeje, që nga xhinset e deri tek kostumet.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits


Xhaketë bomber

Një tjetër dizajn i bukur që i reziston kohës. Para disa vitesh Gucci na prezantoi me Bomberin e qëndisur. Është akoma në modë.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Kostumi yt i parë (ooh)

If you can sew it to your size, it would be the most beautiful gift you can give yourself. But even if you can't afford it, buy the best you can, and then go to the neighborhood tailor to fix your pants.

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

White sneakers

Vans, Nike, Adidas, Gucci, Prada, Rebook etc. Buy the best quality you can. If you do not find new ones, you can buy vintage ones like Nike necklaces. Wear them with the suit above, as well as with the jeans. The trick is to keep them as white as possible, so get to work!

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits

Fashion tips so that today's 20-year-olds are not ashamed of their outfits