Nën lupën e Stela Sallakut

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

The white short-sleeved blouse, or as we like to call it in fashion, the t-shirt, is the most used element of the French wardrobe and not only. Seemingly simple cotton blouse, with or without embroidery, it ranges from ridiculous cost to salty prices like those of Gucci and Balenciaga.

You can also buy them in vintage stores, but you should know how to choose good quality. The secret lies in the material, the higher the percentage of elastane yarns, the lower the quality will be. The classic combination is with jeans and stilettos.
But if you combine it in the right way, you can also wear it at work. You can even wear it all week.

Monday: - Modern granny (modern grandmother)

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

The stratification game will not go out of style. On Monday you can combine your favorite t-shirt with a vest on top and a bucket bottom. To give color to the dress, choose the vest like the ones that grandmothers once knitted.

Tuesday: - In linen suit

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

Të martat janë të qeta, zakonisht. Një kostum ngjyrë kremi do ishte receta e duhur për ditën e dytë të javës. Aksesorët mund të jetë vibrantë, edhe grimi po ashtu.

E Mërkurë: - Buzë të kuqe flakë

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

Këtë kombinim mund ta vishni nga mëngjesi në darkë. Pantallonat janë nga koleksionet e reja, kanë atë gjatësinë e kostumit të viteve ’90. Një xhaketë kaki e plotëson look-un, dhe buzëkuqi i kuq është qershia mbi tortë.

E Enjte: - Kuadrate dhe 'sheshka'

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

Këto xhaketat me kuadrate janë një nga trendet e sezonit sipas Net-a-Porter. Njëkohësisht dhe më të shiturat. Bluza e bardhë e kombinuar me pantallona dhe sandale të sheshta ose me këpucë me pak takë duket sa casual aq dhe shik.

E premte: - Gati për fundjavë

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

Cherry color is even more beautiful than black for the evening. It can be worn from breakfast to dinner, adding gold heels and accessories.

Saturday: - Sun and mojito

How to combine fashionably, a white t-shirt for every day of the week

Combine the white blouse with a floral skirt. With flat pupae in the morning, but also carry a pair of espadrilles with you. Take and swimsuit, it is never known!