Nën lupën e Stela Sallakut

Will the return of the Sex and the City series have the power to become fashionable! Some pros and cons

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

The series Sex and the City has just started shooting in New York without Samantha. Carrie, Miranda, Charlotte and who knows any new Carrie books, will be the protagonists of the series we were looking forward to.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

The day before yesterday, photos of the three ladies' clothes were spread on social networks and I have my eyes fixed on Carrie's shoes!

Carrie Bradshaw është autore librash dhe guru mode. Samantha (e cila mungon këtë sezon), merret me celebrity PR (mardhëniet me publikun për personat ViP). Charlotta është romantike dhe Miranda avokate diplomuar në Harvard. Katër tipe krejt të ndryshme të cilat i bën bashkë dashuria dhe New Yorku.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Nga foto e parë që u lëshua ashtu si padashje, dimë që veshjet do jenë On Top.
Fundi i Carrie (Sarah Jessica Parker), kapelja e lidhur në supe, kimonoja e gjatë dhe këpucët “chunky” do jenë si qershi mbi tortë. Miranda ka veshur pantallona ngjyrë kremi, stiletto dhe këmishë. Charlotte ka kitten heel nga Dior, fund laps dhe bluzën me pika me supe të rëna.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Akoma pa i filluar mire xhirimet, veshjet e tre grave me stil filluan të shiten gjithkund. Kepucët e Carrie (Sarah Jessica Parker) u bënë menjêherë must. Në WhoWhatWear shkruhej se ndikimi i rrjeteve sociale bëri të shiten edhe këpucët e ngjashme me ato të Carrie.

Edhe pse nuk e ka stiluar Patricia Field, për shkak se po merret me Emily in Paris 2, vendin e saj do e zërë Molly Rogers, mikeshë e Patricias. Patricia është stilistja që veshi Carrie-n me fund tutu dhe kanotjere, i cili përveçse u shit menjëherë, nuk ngeli markë pa u frymëzuar nga ai.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Jo vetëm ai, por dhe fustani i bardhë me shapkat plastike, i cili u quajt “hakmarrja” (the revenge dress).

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Fundin jeshil me “bisht” kombinuar me këmishë besoj nuk e ka harruar njeri.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Po ashtu dhe fustanin “gazetë” të John Gallianos, natën kur doli me Mr. Big.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Këmisha mashkullore me rrip qe krejt novatore, pa harruar kostumin që veshi tek dasma e shokut të ngushtë me kurorën e zezë.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

Gardëroba e këtyre 10 serive të reja duket se është e përditësuar me modën e re. Nga këpucët Dior, në Valentino, Louis Vuitton, Hermes etj. Duket se do t’i shohim më parë në Instagram se sa kur të launch-ohen seritë e reja. Ndryshe nga sezonet e kaluara, kur çdo gjë ngelej surprizë deri kur HBO shfaqte puntatën e rradhës.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

According to fashion magazines, New York's most popular stores flocked to shoppers after the first punt appeared. Now we do not wait that long. It was 2006 when music videos and movies set the trends. The trend today finds the simplest way to the consumer. Tagging on Instagram makes us all buy what we see with just one click. We can immediately buy what Carrie wears and style one like Patricia even before the movie is shown on screen.

Will the return of the Sex and the City series have the power to become

* Tiranapost.al.