Nën lupën e Stela Sallakut

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with the dress at the premiere of "No time to die"

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

The premiere of the movie "No time to die" gathered some of the most famous characters in the "Millennium" cinema last night. It was natural to want to see your dresses with details, red carpet parades, makeup and accessories. After all, we needed such an event after a pandemic year.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Në Tiranë mbizotëronte e zeza dhe kostumet “tuxedo” të meshkujve. Ndërsa në Londër pamë fustane gala, me ngjyra e dizajne të ndryshme. Ajo që ra në sy ishte Kate Middleton me fustanin e saj floriri me temina, i cili vodhi vëmendjen e mbrëmjes. Vetë “James Bond” (Daniel Craig) kishte veshur xhaketë kadife në ngjyrë uthulle, me pantallona të zeza.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Më ra në sy kostumi i Estela Ujkës, e cila godet shpesh me zgjedhjet e tapetit të kuq. Në fillim m’u si një nga kostumet e leshta, të cilat janë dhe trend, por jo. Ka një teksturë si "chiffon" i qëndisur me vargje paralele. Bëjnë një kontrast të këndshëm me buzët dhe aksesorët e zinj. Bizhuteritë floriri luajnë lojën “peekaboo” (kukafshehti).

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Soni Malaj kishte veshur fustan/xhaketë, i cili ka motive rombesh dyngjyrshe (livando dhe pana). Jakë klasike, e cila fillon me kopsë teke dhe përfundon në dopiopet. Ka krijuar pala të vogla nëpër të, të cilat nuk duken mirë. Është dizanjuar si fustan i shkurtër me dy prerje përpara në formë palash. Ndoshta nuk është zgjedhja më e mirë për të parë një film në kinema.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Më pëlqen kombinimi i xhaketës së Rovena Dilos, me fundin "chiffon". Është shumë i bukur balancimi mes xhaketës “box cut” dhe feminilitetit të fundit. E vetmja gjë që mund të ishte ndryshuar, janë çizmet.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Valbona Selimllarit i shkon çdo gjë që vesh, madje edhe një kostum i zi i thjeshtë, por i shtrenjtë. I cili në fakt, duket si zgjedhja e momentit të fundit.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Ajola Xoxa's "tuxedo" dress caught my eye for the contrast between masculine and feminine. It also went with the nature of James Bond.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Most of the guests had chosen black, or as the French call it, "off black". Black is stylish, but can become boring if it does not have a dominant accessory or a pair of "alla" Carrie Bradshaw shoes. I would like to see in Tirana a little London, a little color and a little more gala.

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

Under Stella's magnifying glass: Here is who I think shot last night with

* Some of the photos were taken from Who Magazine