Nën lupën e Stela Sallakut

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi nuk është blogere mode. Po t’i shohësh llogarinë në rrjete sociale, do të vijë natyrshëm t’i bësh “follow”, ose ta ndjekësh. Ka një stil minimalist, së cilit i shton gjithnjë detaje që e bëjnë krejt unike. Për shembull pëlqen pardesytë, por jo ato që jemi mësuar të shohim zakohisht, alla Burberry klasike. Është fiks tipi im! Zgjedh detajet në çdo veshje.

Ilirida Krasniqi is not a fashion blogger. If you see their account on social networks, it will naturally come to "follow", or follow. It has a minimalist style, to which it always adds details that make it quite unique. For example I like overcoats, but not the ones we are used to seeing usually, alla the classic Burberry. It's my fixed type! Choose the details in each outfit.

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida has the profession of dentist, and has even studied for a master of science in the field of dental surgery. I almost never put on exaggerated or even conspicuous make-up. I highlighted it at Copenhagen Fashion Week because in one photo I looked like Dua Lipa in features but not in style.

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Miqtë e thërrasin Lida. Është shqiptare me origjinë, por jeton në Norvegji. Një nga veshjet e mia të preferuara (dhe jo vetëm), është pardesyja e zezë lëkure. Por dhe fustanet e gjata i shkojnë shumë. I kombinonn me këpucë me takë të ulët (kitten heel) dhe çanta ikonë si Hermes.

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ka mbi 300 mijë ndjekës në rrjete sociale, janë mjaft activë në profilin e saj. Shumica pëlqejnë shapkat e saj Guçi me takë, kombinimet me pantallonat xhins si dhe fustanet slip.

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Her desire to help steady fashion is evident in her vintage shopping. It has inspired us all to look for boutiques that resell fashion items like bags, sandals or coats. Although you can probably tell the age of a Hermes bag, it still looks beautiful. The Real Real is one of the online boutiques where you can easily buy used luxury clothing. But not only there, Poshmark, Vestiaire Collective, Thread up, Depop etc. you can find Hermes, Gucci, Prada, Celine and many other brands. After all, it is better to invest in classic clothing, than a mountain of trends that you will not wear after 6 months.

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style

Ilirida Krasniqi, Albanian dentist with Scandinavian style