Nën lupën e Stela Sallakut

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

Almost every summer we plan a week (or more) to enjoy the beautiful south of Albania. We are enchanted by the sea, the rocky shore, the forest of the account and the sky with some shades of blue. Not only the nature, but also the dynamics that represent especially Dhërmi, entice us to grab sombreros, espadrilles, sunglasses and to join the vacationers there.

As unë dhe as ju nuk duam të veshim asgjë tjetër përveç fustaneve/kostumeve lino. Në rregull, në rregull, përveç disave që preferojnë streçe sport dhe crop tops. Unë dua të vishem me kostum pambuku (lino). Dhe Këtë vit dua ato mente. Ngjyra që po dominon butikët më të shtrenjtë si Saks Fifth Avenue, Net-a-Porter, My Theresa etj. është pikërisht kjo që kam veshur dhe unë.

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

E bukura (dhe e preferuara ime), e këtij sezoni është që fustanet janë me dekolte të theksuara por nga pjesa e kurrizit. Mund të kenë rripa, fjongo, kopsa, zinxhirë dhe tantellë. Nëse zgjedh nuanca të jeshiles, të cilat duken për mrekulli kur ke marrë paksa ngjyrë nga dielli, nuk ke nevojë as për aksesorë të ekzagjeruar. Ndoshta vetëm për ndonjë palë vathë.

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

Mint colored suits can become your friends this summer. Especially shorts, linen and canvas shirts. Combine them as you like, you can also wear canoeing over t-shirt. But also floral dresses, short elastic or long maxi. Wear sneakers, or sandals with straps.

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

In short, the mint dress reminded me of holidays in the south of Albania, the freshness of the sea, the sun and the scents of pine trees.

The dress to be worn in the south of Albania

The dress is from my latest designs.

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

The dress to be worn in the south of Albania

Under the Magnifying Glass of Stela Sallaku / tiranapost.al