Nën lupën e Stela Sallakut

What caught my eye from the photos of Rudina beach

What caught my eye from the photos of Rudina beach

The 2021 summer season has long since begun and the most beautiful beaches in the world are finally welcoming vacationers. Someone in last year's bathing suit, someone bought from the new collections, everyone is enjoying the holidays as they please. Someone in Capri, someone in Dhërmi, someone in Cannes and someone in Durrës.

What caught my eye from the photos of Rudina beach

Rudina Dembacaj ka vizituar disa vende magjepsëse këtë sezon, por ajo që më ka rënë më shumë në sy është zgjedhja e kostumeve të banjos. E ndjek Rudin prej vitesh ne rrjete sociale dhe e njoh fizikun që ka. Kostumi trup, ose monokini, mund të konsiderohet zgjedhje e guximshme për fizikun në formë molle dhe dardhe. Por kur ka dizajnin e duhur, me disa prerje tek beli, lule që amplifikojnë një pjesë të supit, shpatullës ose belit, çdo siluetë balancohet.

What caught my eye from the photos of Rudina beach

What caught my eye from the photos of Rudina beach

What caught my eye from the photos of Rudina beach

Kostumi portokalli në tullë, dizajn i ngjashëm me Johanna Ortiz, është dhe një nga trendet e këtij viti. Supe të theksuara? Po! Madje dhe voluminoze! Është një nga truket më të vjetra për të fshehur çdo parregullsi tek krahët, apo gjoksi. Vajzat që kanë probleme me krahë të shëndetshëm, duhet t’i bëjnë të tyret këto lloj dizajnesh.

What caught my eye from the photos of Rudina beach

What caught my eye from the photos of Rudina beach

What caught my eye from the photos of Rudina beach

Then, a white suit is the icing on the cake! Especially when combined with a completely crocheted dress. I have one, which I wore two years ago on vacation. I can tell you that it is one of the most beautiful beach outfits! Especially when you choose to go boating, yachting or sailing. Even a pair of espadrilles with stripes and voila!