Nën lupën e Stela Sallakut

How Dua Lipa is setting fashion trends

From the moment Dua Lipa launched "New Rules" in 2017, she introduced us to "new rules" in her wardrobe. He started wearing tulle dresses with black belts, leather jackets with satin dresses with belts and military leggings, but not only the dress changed. Even the hair made a fuss and set trends.

How Dua Lipa is setting fashion trends

How Dua Lipa is setting fashion trends

Discolored foreheads were her idea, full eyebrows and accented mascara as well. I can say that the look began to become influential not only in Europe but all over the world. And this makes us Albanians feel proud.

How Dua Lipa is setting fashion trends


Është jo vetëm artiste me zë të fuqishëm, por ka shumë nuhatje dhe shije për të zgjedhur veshjet e duhura. Ose e anasjellta, çdo gjë që vesh fillon e bëhet trend më pas.

How Dua Lipa is setting fashion trends

Ky fustani i derdhur me xixa më kujtoi Spice Girls. Ka një tendencë tek Dua për t’u frymëzuar nga grupi i vajzave Posh Britanike. U bë trend pasi ia pamë Duas.

How Dua Lipa is setting fashion trends

Mëngët zile të bluzave me bark jashtë, janë një ndër zgjedhjet më të guximshme që ka bërë Dua. Kanë një limit moshe, por me pantallona xhins duket me stil.

How Dua Lipa is setting fashion trends

Pa përmendur pastaj modelin e flokëve “bob” të shkurtra deri tek veshi, që ia pamë shumicës së vajzave nëpër rrjete sociale pas Duas. Dhe grimin me pudrat rozë të syve. Një rikthim tjetër i modës së viteve ’90.

How Dua Lipa is setting fashion trends

Edhe Amy Winehouse e ka frymëzuar Duan, me look-un e saj “kërpudhë” të flokëve, fundet e shkurtra dhe takat me bazament.

How Dua Lipa is setting fashion trends

The singer was among the first to embrace the style of men's suit with oversize pants and jacket. Combined with sandals, she has worn it at events where awards have been distributed. Other VIPs like Lady Gaga, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, etc. have also been inspired by her.

How Dua Lipa is setting fashion trends