Nën lupën e Stela Sallakut

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Almost every summer season beach costume designs are out there similar. In most cases the color changes, some details are added to the binders, a rose like Johanna Ortiz's is put on, but the base stays almost the same. What makes the outfit (as a whole) different from previous seasons, are the details and accessories. Most do not pay enough attention to the kaftan, but it is he who makes the whole change of look.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some stylists say that bikini is very important to be of the best quality. Sometimes it is required to have a protective net under it (net sustain).

Por edhe kimonoja lart (ose kaftani) duhet të jetë gjithashtu i detajuar. Me copë linoje, pambuku (më ekonomik se linoja), ose satin.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Jo vetëm kimonosë, por edhe sandaleve apo shapkave duhet t’i japim rëndësinë e duhur. Psh. I mbani mend shapkat e gomës? Përveçse nuk janë higjenike, kanë dhe një mijë efekte negative. Nuk është e thënë të blini Balenciaga, por mjafton të jenë kashte, ose materiale të rehatshme por që nuk shpërbëhen nën temperaturat e larta.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Nuk besoj që kam nevojë t’ju sqaroj edhe për syzet e diellit. Shumica e di që ia dinë rëndësinë. Kostumet me disa ngjyra, kombinohen shumë mirë me një palë të zeza vintage.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Nuk e pëlqen komononë? Vish kostumin e plazhit me fund. Madje edhe për cocktail.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Ose për të dalë në darkë, mund ta mbash kostumin tënd me fustanin me pika, sandale lëkure dhe syze oversize.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

There is nothing more interesting than straw bags. This season they take the form of animals or shells.

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Some suggestions for beachwear, so you no longer wear old kimonos

Tiranapost.al