Tech

Linked to the book and technology in the latest Bibliotech hubs

Linked to the book and technology in the latest Bibliotech hubs

ALBtelecom offers through friendly Wi-Fi coverage of 4 BiblioTech a very good opportunity for children and young people to surf the Internet safely and learn more.

Easily accessible in four key areas of Tirana and open to anyone who wants to visit, Bibliotechs have become quite frequented places. Anyone who is passionate about Information and Communication Technology can access them, can register for various trainings and become part of Bibliotech Talks, the first indoor facilities in Albania that offer Friendly Wi-Fi.

A very interesting project on education, training and information of the new generation for online security, innovation, programming, coding and ICT in general, four libraries of Tirana: "Musine Kokalari", "Misto Treska", "Hamit Beqja" and "Aleksandër Moisiu" have returned to the first pilot centers with genuine technological laboratories.

Linked to the book and technology in the latest Bibliotech hubs

A very strong point of BiblioTech is the safe online environment, thanks to Friendly Wi-Fi filters, a global initiative embraced by the Municipality of Tirana and enabled by ALBtelecom. Children and young people who attend BiblioTech will be protected from pornography, violence, online exploitation and abuse, and the display of inappropriate images online.

Linked to the book and technology in the latest Bibliotech hubs

Si pjesë e strategjisë së ALBtelecom për të sjellë internet për të gjithë e kudo, znj.Bilgen Aldan, Drejtore e Përgjithshme e ALBtelecom gjatë një takimi me të rinj të pasionuar pas risive dhe teknologjisë së informacionit i ftoi ata ta shfrytëzojnë këtë mundësi të re që është një vlerë e shtuar e një kryeqyteti modern si Tirana, duke theksuar që ky është një projekt, i cili paraprin edhe shumë të tjerë, me fokus gjeneratat e reja. Pas donacionit të infrastrukturës së Wi-fi në Sheshin Skënderbej dhe në liqenin artificial të Tiranës ky është kontributi i radhës i ALBtelecom për qytetarët e kryeqytetit. Ky bashkëpunim kaq intensiv me shumë projekte tëWi-fi falas në qytetin e Tiranës flet vetë për përkushtimin e kompanisë për t’i ofruar qytetarëve mundësinë për të lundruar falas në internet, me cilësinë më të mirë dhe të sigurtë, duke u bërë shembull i vazhdimësisë së projekteve të njëpasnjëshme të ALBtelecom në kuadër të përgjegjësisë sociale për komunitetin. Në ngritjen e infrastrukturës së ofrimit të shërbimit të internetit Wi-Fi, janë vënë në dispozicion pajisjet më avangardë. ALBtelecom do të vijojë me projekte të ngjashme për të qenë gjithmonë e më pranë qytetarëve, në përmbushje të misionit të saj për të sjellë internet për të gjithë.

* Tiranapost.al.