Tech

SkyShowtime presents the package of big series and movies before the release in the European markets

Ky shërbim i ri transmetimi në Evropë do të jetë i disponueshëm nga 14 shkurti në Shqipëri, Çeki, Hungari, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani dhe Sllovaki

SkyShowtime presents the package of big series and movies before the release in

SkyShowtime, Europe's flagship streaming service, will continue to expand into markets in 2023. Its next expansion will be its biggest to date, including eight new markets across Central and Eastern Europe . On February 14, SkyShowtime will bring its premium service to customers across Albania, the Czech Republic, Hungary, Kosovo, North Macedonia, Poland, Romania and Slovakia. This multi-territory launch will bring to 20 the number of markets where it will air.

Customers in these markets will have access to exclusive television premieres of new theatrical films from Universal Pictures and Paramount Pictures, new and exclusive series, kids and family programming and a selection of iconic library titles and movie packages from Nickelodeon, DreamWorks Animation , Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios and Peacock, all in one place. SkyShowtime will also show original local programming, documentaries and specials from its markets. The company recently announced a deal to acquire 21 original series from HBO Max in Europe, including new series that will premiere in 2023 as SkyShowtime Originals.

With thousands of hours of quality entertainment for the whole family, SkyShowtime is home to new blockbusters, which will be available after their theatrical release and locally. Since launch, local audiences will be able to see: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

In addition, subscribers will have access to a diverse selection of series: including: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy and Yellowstone.

Fantastic new series and films arriving on SkyShowtime over the coming months include some of the most anticipated releases: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru , Rabbit Hole, Smile, The Black Phone and The Great Game.

Klientët në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore do të jenë gjithashtu në gjendje të shikojnë dy nga SkyShowtime Originals që do të jenë të disponueshme në vitin 2023 - prodhimi çek The Winner dhe prodhimi polak Warszawianka. Një tjetër prodhim i pëlqyer vendas që do të shtohet në këtë shërbim transmetimi është filmi hungarez The Informant. Për më tepër, nga marsi do të jenë të disponueshëm për abonentët shtatë tituj të mirënjohur lokalë duke përfshirë: Czech It Out (Çeki), Hackerville (Rumani), One True Singer (Rumani), Ruxx (Rumani), Tuff Money (Rumani), The Sleepers (Çeki), Success (Kroaci). SkyShowtime do të jetë shtëpia e re ekskluzive për këto spektakle të njohura.

Drejtori ekzekutiv i SkyShowtime, Monty Sarhan tha: “Hedhja në treg e SkyShowtime në tetë tregje të reja është një mënyrë fantastike për të nisur vitin. Ky është zgjerimi ynë më i madh në treg deri më sot dhe jam jashtëzakonisht entuziast për të vazhduar në rrugën e suksesit të deritanishëm të shërbimit që ka filluar transmetimin tashmë në të gjitha vendet nordike, Holandë, Portugali dhe një sërë rajonesh të Adriatikut. Jam i bindur se audienca jonë e re në Evropën Qendrore dhe Lindore do të mund të shijojë paketën tonë të mrekullueshme të serialeve dhe filmave me çmim të shkëlqyer. Jemi gjithashtu shumë entuziastë që po sjellim serialet e dashura origjinale në Evropën Qendrore dhe Lindore.”

Gabor Harsanyi, menaxher i përgjithshëm rajonal për Evropën Qendrore dhe Lindore, SkyShowtime tha: “SkyShowtime ofron një listë programesh të jashtëzakonshme. Jemi krenarë që u sjellim klientëve tanë të rinj në Evropën Qendrore dhe Lindore qasje të re dhe ekskluzive në serialet më të fundit dhe filmat më të suksesshëm nga studiot tona ikonë dhe me famë botërore, si dhe programe lokale dhe origjinale që do të sinkronizohen me audiencën tonë. Jam entuziast që kjo paketë premium e klasit botëror po mbërrin në rajonin tonë me rrëfenja lokale dhe një ofertë shumë konkurruese në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore.”

SkyShowtime do të jetë në dispozicion drejtpërdrejt te konsumatori nëpërmjet faqes së internetit: www.skyshowtime.com dhe nëpërmjet aplikacionit SkyShowtime në pajisjet Apple iOS, tvOS, Android, në Android TV, Google TV dhe LG TV.

Në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Sllovaki, SkyShowtime do të jetë në dispozicion për 5,99 euro në muaj. Në Rumani, shërbimi do të jetë i disponueshëm për 3,99 € në muaj. Në Çeki, çmimi do të jetë 179 CZK në muaj, në Hungari 1999 HUF në muaj dhe në Poloni 24,99 PLN në muaj.

Në vazhdim, shërbimi i shumëpritur i SkyShowtime do të vijë edhe në Danimarkë, Finlandë, Norvegji dhe Suedi në shtator; në Holandë dhe Portugali në tetor; dhe në Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Mal të Zi, Serbi dhe Slloveni në dhjetor.

Dy fjalë rreth SkyShowtime 

SkyShowtime është shërbimi fantastik i transmetimit së shpejti në Evropë, që po fillon në mbi 20 tregje që përfshijnë mbi 90 milionë familje. Tani i disponueshëm në Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Danimarkë, Finlandë, Mal të Zi, Norvegji, Holandë, Portugali, Serbi, Slloveni dhe Suedi, SkyShowtime do të zgjerohet edhe më tej në Shqipëri, Andorë, Republikën Çeke, Hungari, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani, Sllovaki dhe Spanjë që do të nisë gjatë tremujorit të parë të vitit 2023.

A joint venture of Comcast and Paramount Global, SkyShowtime brings the best original entertainment, movies and series from the iconic brands of Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramt+, SHOWTIME®, Sky Studios and Peacock. SkyShowtime is home to exclusive new theatrical premieres from Universal and Paramount, as well as series premieres from Paramount, NBCU and Sky.

*This article is sponsored