Tech

Why is this smartphone the perfect choice for digital content creators?

Eksploroni mënyra të reja për të krijuar me kamerën e Galaxy S23 Ultra

Why is this smartphone the perfect choice for digital content creators?

More and more, marketing, fashion or setting new trends is taking place online, in the profiles of bloggers, influencers or passionate people in social networks. Videos and reels with millions of views, perfect photos shot in the right place seem to be crucial to the success of anyone who wants to triumph in the world of social networks.

And this does not happen by chance. With the hours of work that people spend creating content, it always seems that someone will have it easier.

Why is this smartphone the perfect choice for digital content creators?

Reason?

The investment you make in the equipment that realizes all the visual content, your smartphone. In February, Samsung introduced the new Galaxy S23 series: Galaxy S23+ and Galaxy S23 and Galaxy S23 Ultra which is the perfect choice thanks to the excellent videography and photography experience it offers.

The highest form of creative expression thanks to camera features

The back of the Galaxy S23 Ultra is complete with five highly functional cameras, which, with a lot of software support and AI solutions, enable you to capture great photos in different environments. The Ultra Wide 12MP camera offers a field of view of up to 120˚, which is perfect for wide-angle shots, whether group photos or panoramic subjects. There are also two Telephoto cameras with 10x and 3x optical zoom for quality photos regardless of the distance of the subject in focus, a 12MP front camera for crystal clear selfies and a 200MP wide-angle camera that uses Samsung's new ISOCELL HP2 sensor. This powerful camera is one of the main assets of the new Galaxy S23 Ultra,

Aftësitë e përmirësuara të "Nightography" falë sensorit më të avancuar të kamerës dhe procesori më i shpejtë i Galaxy rregullojnë dritën e ulët për të nxjerrë detaje dhe për të kapur ngjyra që e bëjnë përmbajtjen tuaj të shfaqet qartë, edhe në errësirë.

Dhe për shkak se kamerat selfie janë më të rëndësishme se kurrë për mënyrën se si ne komunikojmë sot, seria Galaxy S23 prezanton fokusimin automatik të shpejtë dhe kamerën e parë selfie Super HDR, duke kaluar nga 30 në 60 fps, për imazhe dhe video dukshëm më të mira në pjesën e përparme.

Why is this smartphone the perfect choice for digital content creators?

Çoni më tej pasionin tuaj për të krijuar video

Xhirimi i videove me Galaxy S23 Ultra është mjaft argëtues dhe i shton një dimension tjetër krijues kamerës të gjithanshme të fotografive. Do të realizoni video më kinematografike falë 8K të përmirësuar me 30 korniza për sekondë me një kënd më të gjerë. Pavarësisht nivelit të dritës, video është më e qëndrueshme me OIS më të mirë dhe teknologjinë që zvogëlon zhurmën.

Galaxy S23 Ultra ka shumë modalitete interesante që vlejnë për tu eksploruar dhe pasurojnë rrjetet sociale, si psh: Astro Hyperlapse. Qielli me yje mund të transformohet në një vepër arti duke aktivizuar Hyperlapse për të regjistruar levizjet e natës me qartësi dhe më pas i shpejtoni në disa sekonda për ta përshtatur me minutazhin e një video reel-s. Gjithashtu, brenda aplikacionit "Samsung Gallery", ekziston një modaliteti “Create Movie", ku mund të shkurtoni dhe bashkoni së bashku klipe të ndryshme, më pas të shtoni tranzicione, tituj dhe muzikë.

Why is this smartphone the perfect choice for digital content creators?

Një studio profesionale në duart tuaja

Për përdoruesit që duan kontrollin dhe personalizimin, seria Galaxy S ofron një sërë mjetesh që diferencojnë çdo përvojë fotografike. Aplikacioni Expert RAW, i disponueshëm ekskluzivisht në Samsung Galaxy, mundëson shkrepjen dhe modifikimin e imazheve në stilin DSLR në RAW dhe JPEG. Përdoruesit mund të eksperimentojnë me artin fotografik me ekspozime të shumëfishta ose të kapin një pamje të qartë të Rrugës së Qumështit me cilësimet e Astrophoto dhe tani, pasi të shkarkohen në Galaxy S23 Ultra, veçoritë Expert RAW mund të aksesohen brenda aplikacionit Samsung Camera.

With the purchase of the Galaxy S23, S23+ or S23 Ultra, you will get 100 GB of storage in Microsoft 365 Basic “OneDrive cloud” for 6 months, with which you can keep all your data and photos safe. For more information, visit: https://www.samsung.com/al/offer/one-drive-promo-2023/

*This is a sponsored post