Tech

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier for pet lovers

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier

It is quite important that we show special care for housework and its hygiene. Moreover, when caring for a furry friend it is of great importance to select the right equipment so as not to compromise the health and well-being of our families. But sometimes it seems like housework, cleaning the floor or carpets is tedious and complicated. This process is made easier thanks to the Samsung Bespoke Jet™ vacuum and Bespoke Jet Bot AI+™, allowing you to spend more time making memories with your pets.

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier

The magic of cleaning in your home

The Samsung Bespoke Jet™ vacuum cleaner has excellent performance. Keeping your home clean is easier with the All-in-One Clean Station™. It does all the hard work, efficiently emptying the dust bin via unique Air Pulse technology and automatically charging the battery at the same time.

The 99.999% multi-layer filtration system ensures that the air in your home is as clean as the floor. It captures 99.999% of dusts, while the Jet Cyclone captures fine dust particles like pollen and mold.

And if you are wondering if the parts or filters of this magic broom can be washed, then the answer is yes. They can be washed and kept clean.

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier

The right accessories to add an extra sparkle

Për t'ju ndihmuar të pastroni me lehtësi sipërfaqe të ndryshme Bespoke Jet™ vjen me një shumëllojshmëri furçash dhe kokash. Nëse po merakoseni për dyshemetë e forta dhe hapësirat e ngushta, atëherë zgjidhja është furça Slim Action. Gjithashtu, është e pajisur me mini furçën elektrike të dedikuar për kafshët shtëpiake, Pet Tool, e cila heq në mënyrë efektive edhe qimet e imta të kafshëve shtëpiake nga sipërfaqe të ndryshme.

Për më tepër, nëse nuk jeni të sigurt se si të zgjidhni një problem të caktuar në lidhje me Bespoke Jet™, ekrani i tij digjital LCD ju ofron të gjithë informacionet që ju nevojiten duke përfshirë opsionet e nivelit të thithjes dhe kohën e mbetur të baterisë. Ai gjithashtu ofron informacione për çdo problem, të tillë si bllokimi, objektet e ngecura në furçë ose filtrat që mungojnë, dhe ofron një udhëzues për t'ju ndihmuar ta rregulloni.

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier

Performancë e fuqishëm në një dizajn të lehtë

Bespoke Jet™ ka një bateri me kapacitet të madh që mund të funksionojë deri në një orë, pavarësisht nga veçoritë e tij të avancuara. Duke përdorur teknologjinë unike të Samsung, bateria ruan 70% të performancës së saj fillestare deri në 500 cikle.

Pjesa e Bespoke Jet™ që mbahet në dorë peshon vetëm 1,44 kg, mjaftueshëm e lehtë për të manovruar dhe pastruar të gjithë shtëpinë. Ju mund të pastroni me lehtësi sipërfaqet e karrigeve dhe divaneve, sipër dollapëve dhe tavolinave, gjatësinë e blindave të dritareve, pjesën e poshtme të pajisjeve, madje edhe shkallët.

Gjithashtu, Bespoke Jet™është dizjnuar për të kufizuar përkuljen dhe zgjatjen e lodhshme të krahut ndërkohë që fshini. Ai ka një tub të rregullueshëm teleskopik, me tre nivele të ndryshme madhësie, në mënyrë që ju të mund ta zgjasni ose shkurtoni fshesën për ta bërë të rehatshme për gjatësinë tuaj

With the Samsung Bespoke Jet vacuum cleaner, cleaning the house becomes easier

Përkujdesje e veçantë për miqtë tuaj me katër putra

Ka nga ato momente kur jemi larg shtëpisë dhe pyesim veten për gjëndjen e kafshëve tona shtëpiake. Për këto raste, fshesa robotike Bespoke Jet Bot AI+™ funksionon si një pastrues dhe një “palë sy shtesë” me një sërë veçorish të kujdesit për kafshët shtëpiake që janë lehtësisht të aksesueshme përmes aplikacionit SmartThings në telefonin tuaj.

Duke përdorur SmartThings Pet Care, mund të caktoni lehtësisht hapësirat që kafshët tuaja shtëpiake pëlqejnë më shumë në mënyrë që Bespoke Jet Bot AI+™ t’i monitorojë më rregullisht kur përcaktohet modaliteti Home alone. Me Smart Cleaning, i cili integron njohjen e objekteve me inteligjencë artificiale, sensorët 3D dhe LiDAR, Jet Bot AI+™ juaj do të shmangë objektet e kafshëve tuaja shtëpiake - nga tasat e tyre të ushqimit te lodrat e tyre të preferuara - ndërsa pastron qimet e tyre.

Për më tepër, nëse Jet Bot AI+™ juaj e kupton që një kafshë shtëpiake është në ankth, po leh ose po qan, ajo mund t'i përgjigjet tingullit duke luajtur muzikë klasike relaksuese ose tinguj të tjerë qetësues natyrorë për të ndihmuar në qetësimin e kafshës suaj.

Samsung ofron 5 vjet garanci (2 vjet garanci të rregullt + 3 vjet garanci shtesë tregtare), e cila vlen për disa modele të caktuara të frigoriferëve, lavatriçeve, pajisjeve të integruara të kuzhinës, tharëseve dhe lavatriçeve/tharëseve të kombinuara të blera në periudhën nga 1.2. deri më 31.3.2023 dhe nga 01.10.2023 deri më 31.12.2023. Promocioni i garancisë 3-vjeçare (2 vjet garanci të rregullt + 1 vit garanci shtesë tregtare) vlen për disa modele të fshesave me korrent të blera nga 1.2. deri më 31.12.2023. Për më shumë informacion rreth promocionit, vizitoni linkun.

*This is a sponsored post