Tech

Instagram comes with changes after the 6-hour global hiatus

Instagram comes with changes after the 6-hour global hiatus

Instagram has announced the addition of two new options, which have the function of notifying users if the application suffers a downtime.

"Today, we are introducing two new options to help people, to give them more information about Instagram outages and their account status, directly in the app," the company said.

Account Status Option

Instagram comes with changes after the 6-hour global hiatus

The option will provide users with information about content they have reported or posted that violates application policies. This includes posts, comments and account profiles.

Përdoruesit mund të shohin se cilat postime të tyre të veçanta shkelën udhëzimet e aplikacionit dhe për cilat arsye konkretisht.

Nëse një përdorues beson se postimi i tij është hequr gabimisht, ai mund të apelojë heqjen duke kërkuar një rishikim direkt në faqe.

Opsioni i statusit të llogarisë tani është i disponueshëm në aplikacionin Instagram.

Instagram do t'ju tregojë nëse ka një ndërprerje

Instagram comes with changes after the 6-hour global hiatus

Kompania po teston gjithashtu një veçori që njofton përdoruesit në ‘’Feed Activity’’ kur aplikacioni pëson një ndërprerje ose çështje teknike.

Për shembull, aplikacioni do të njoftojë përdoruesit nëse një çështje i pengon ata të ngarkojnë ose shikojnë përmbajtje.

Karakteristika gjithashtu do të njoftojë përdoruesit nëse dhe kur zgjidh një çështje me aplikacionin.

Although it may not send a notification whenever there is an interruption, the feature will serve to respond in case of confusion among users.

Instagram said it will test the notification feature in the US over the coming months. And will release it slowly to other users after the test period.

This feature comes not long after Facebook suffered a six-hour global downtime that affected its platforms including Instagram.

Tiranapost.al