Tech

20 years of Vodafone Albania, the lottery for loyal customers is finalized with two big prizes

20 years of Vodafone Albania, the lottery for loyal customers is finalized with

On Saturday, January 22, Vodafone Albania announced the winners of two grand prizes of the lottery held on the occasion of the 20th anniversary of its operation in Albania, a lottery which started in December last year, to culminate at the beginning of this year.

20 years of Vodafone Albania, the lottery for loyal customers is finalized with

For 20 days in a row, Vodafone Albania made gifts to customers and offered through the applications "My Vodafone" and "JUTH app" the opportunity to be part of the big lottery, where they could win endless gifts, from iPhone 13 , 128GB, Xiaomi Electronic Scooter, Samsung Galaxy A12, Vodafone Unlimited tariff plans for 1 year, fixed internet service with 100 Mbps speed for 1 year, etc.

The two big prizes were both Scoda Scala cars, the winners of which were announced Malvin Zagani and Endrit Hysa.

20 years of Vodafone Albania, the lottery for loyal customers is finalized with

It was the General Director of Vodafone Albania, Katia Stathaki, who handed over the car keys to the two winners, in the event organized especially for the finalization of this great campaign, dedicated to the loyal customers of Vodafone Albania.

20 years of Vodafone Albania, the lottery for loyal customers is finalized with

“Ju, klientët tanë, keni qenë besnikë ndaj nesh dhe ne duam t’jua shpërblejmë këtë besnikëri. Përveç dhuratave me rastin e 20-vjetorit, një dhuratë në vetvete mbetet shërbimi dhe lehtësirat që Vodafone u ofron klientëve individë dhe biznes, falë rrjetit të shpejtë, cilësor e risive në teknologji. Vodafone është kompania më e madhe e teknologjisë në Shqipëri. Ne kemi qenë të parët që kemi prezantuar 3G dhe 4G në vend e mezi presim të jemi lider në axhendën digjitale të këtij vendi. Në 20 vite që operojmë në vend nuk kemi ndryshuar kurrë markë apo drejtim. Ne vazhdimisht kemi përmirësuar rrjetet, kemi sjellë risitë dhe zgjidhjet më të mira teknologjike, të njëjtën teknologji që Vodafone ofron për më shumë se 600 milionë klientë në mbarë botën. Ne duam t'ju japim zgjidhjen më të mirë teknologjike që do të përmirësojë jetën tuaj dhe shoqërinë dhe t'ju sigurojmë se jemi këtu për të vazhduar investimet e mëdha në infrastukturë dhe në fuqizimin e ekipeve fantastike që punojnë me ne”, theksoi drejtoresha Stathaki, duke vlerësuar dhe njerëzit e mrekullueshëm, ekipet që punojnë në Vodafone Albania, duke mundësuar një jetë më të mirë për klientët, falë teknologjisë më të fundit që Vodafone ofron e do të vijojë të ofrojë në Shqipëri.