SPORT

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday of Italian footballer Del Piero

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

Alessandro Del Piero can be called the player of a team, as everyone knows him as the black and white of Juventus (player from 1993 to 2012) and the only husband of a woman. Today on his 47th birthday, we also remember one of the expressions of the famous Italian footballer, when he said: A cavalier never gives up on a lady!

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

And he has never given up on Sonia. They have been together since 1999. In 2015 they got married and had three children: Tobias born in 2007, Dorotea born in 2009 and Sasha born in 2010.

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

Golashënuesi i katërt më i mirë për kombëtaren italiane lindi në një shtëpi të vogël, province në Saçon. Djali i vogël i Gino-s elektriçist dhe Bruna-s, shtëpiake, pak shpresa kishte të bëhej një futbollist profesionist. Gjithsesi e ëndërronte.

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

Stërvitjet e para i bëri në oborrin e shtëpisë me dy shokët e fëmijërisë Nelso dhe Pierpaolo. Të tre me të njëjtën dëshirë, për t`u bërë profesionistë, por vetëm Del Piero ia doli ta realizonte.

Vëllai i tij më i madh, Stefano, luajti për pak kohë futboll si profesionist për Sampdoria-n përpara se të pësonte një dëmtim që do t'ia kufizonte karrierën. Më vonë ai u bë agjenti i vëllait të tij më të vogël, Alessandro Del Piero-s.

A knight never gives up on a lady! The saying we remember today on the birthday

Në 1993-shin u ble nga Juventusi për 5 miliardë lireta (monedhë e Italisë në ato vite). Qëndroi me bardhezinjtë deri në 2012-ën.

He then signed with Sydney FC and became the highest paid player in Australia.

In 2014 he signed with Delhi Dynamos and was the highest paid player in the history of Indian football.

And in 2015 he announced his retirement from playing football and starting his career as a coach.

Del Piero also has Instagram. And over 4 million followers in it, but anyway this is not the real number of his fans and fans in the world.