Stil jete

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile of the protagonist of 'Squid Game'

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

HoYeon Jung will no longer be just a prominent Korean model, but also an actress. Even popular in Korea and everywhere in the world. This is thanks to her first role as an actress. HoYeon said "Yes" to the invitation to participate in the "Squid Game" series which turned out to be the most watched on Netflix with 111 million views in 3 weeks.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

Who is HoYeon Jung?

HoYeon Jung has more than 10 years of experience on fashion catwalks. She has also appeared on the covers of many prestigious publications and magazines.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

HoYeon Jung e filloi karrierën e saj të modelimit në moshën 16 vjeç. Në atë kohë, ajo nuk nënshkroi me asnjë agjenci, por ishte aktive si një modele e pavarur. Falë tipareve të saj të jashtëzakonshme aziatike dhe një gjatësie ideale, HoYeon Jung shpejt pati rastin të shfaqej në shumë shfaqje në Javën e Modës në Seul për 2 vjet rresht.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

Ka fituar çmime në Kore dhe është vlerësuar nga revista Vogue për trupin dhe talentin si modelja më e mirë e Koresë.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

HoYeon Jung u bashkua zyrtarisht me Esteem Models, agjencinë më të madhe të modelimit në Kore. Modelja 27-vjeçare ka një mbulim mbresëlënës në media. Ka arritur sukses të madh në tregun ndërkombëtar të modës. Vazhdimisht ftohet për t'u shfaqur në pasarelat e markave luksoze të modës si Gucci, Fendi, Chanel ose Louis Vuitton. Me më shumë se 10 vjet përvojë, HoYeon Jung aktualisht konsiderohet 'thesari' i industrisë koreane të modelimit. Ajo është renditur në mesin e 50 modeleve më të mira të votuara nga models.com.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

2021-shi është një moment historik i rëndësishëm në karrierën e HoYeon Jung. Ajo mori rolin e Kang Sae Byeok, e arratisur nga Koreja e Veriut hyn në lojën ku premtohen miliarda. Aty mban numrin 067. Kang Sae dëshiron t`i fitojë paratë me shpresën që të nxjerrë vëllain nga jetimorja e të jetojnë bashkë në një shtëpi. Babain ia kanë vrarë në Korenë e Veriut, kurse nënën e arrestuan teksa përpiqej të kalonte kufirin.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

Edhe pse është hera e parë që aktron në një dramë, HoYeon Jung ka portretizuar në mënyrë të shkëlqyer personazhin që është i ftohtë nga jashtë, por që ka një personalitet të thellë nga brenda.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

In addition to her successful career, in terms of her personal life, the 27-year-old actress and model has a 5-year relationship with actor Lee Dong-Hwi who plays in Reply 1988. She is 9 years younger than her boyfriend her, but both are living a beautiful love story. HoYeon Jung is also a close friend of Blackpink's Jennie.

From modeling, the success of the first role, to the long love affair. Profile

Tiranapost.al