Stil jete

He changes clothes 5 times a day and doesn't eat lunch! Some facts about King Charles

He changes clothes 5 times a day and doesn't eat lunch! Some facts about

All of us, including royalty, have our own daily habits and personal preferences that give us our individuality. And as Prince Charles became King Charles III, succeeding his mother Queen Elizabeth II to the throne, below are some details about the Monarch's daily life.

He changes his clothes 5 times a day

He changes clothes 5 times a day and doesn't eat lunch! Some facts about

The young monarch has always been known for his elegant style. And that means he puts a lot of time and attention into his clothing choices. It was even revealed that he changes his clothes five times a day.

He travels with his bed and toilet

Një autor, i cili ishte gjithashtu biografi i besuar i Princeshës Diana, kishte përmendur se Monarku udhëton me ndenjësen e tij të tualetit, duke përfshirë edhe kur ai është në udhëtime në shtëpitë e miqve të ngushtë. Ai shtoi gjithashtu se ai merr me vete shtratin e tij si dhe dy foto të peizazheve skoceze.

Atij i pëlqen të lexojë Happy Potter

Mbreti është një adhurues i madh i serialeve fantazi. Queen Consort, Camilla, ka treguar se "Ndonjëherë, kur jemi me burrin tim në Skoci, ai lexon Harry Potter ".

Nuk ha drekë

Mbreti Charles nuk ha drekë. Një ish-korrespondent mbretëror ka vënë në dukje, "Dreka shihet si një luks që pengon punën e tij, kështu që ai ha mëngjes vonë dhe punon gjatë pjesës tjetër të ditës."
të zier.

Ai shkroi një libër për fëmijë

He changes clothes 5 times a day and doesn't eat lunch! Some facts about

Mbreti anglez ka shkruar një libër për fëmijë të quajtur Plaku i Lochnagar . Libri u botua në vitin 1980 kur ai ishte në fillim të të tridhjetave.

Ai është shumë punëtor

Një redaktor dhe komentator i Mbretërisë së Bashkuar ka zbuluar se "Charles është shumë punëtor dhe nuk ndalet kurrë". Në fakt, vetëm në vitin 2019 ai kishte kryer 521 angazhime, duke përfshirë 145 vizita zyrtare, ceremoni, sporte, koncerte dhe aktivitete bamirësie.

Pasioni për bujqësinë organike

Charles ka qenë një avokat i bujqësisë organike për një kohë të gjatë, dhe zotëron një fermë për 35 vjet. Prodhimi nga ferma u përdor madje për të krijuar një markë të quajtur Ëaitrose Duchy Organic , e cila shitet në supermarkete.

Ai është një piktor i talentuar

The monarch's creative side also extends to painting, which he described as one of the most relaxing and therapeutic exercises he knows.

Tiranapost.al