Stil jete

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

SkyShowtime confirmed today that Mrs. Harris Goes To Paris will be ready to stream on the platform from June 19.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris is the fascinating story of a seemingly ordinary British cleaner whose dream of owning a Christian Dior dress leads her on an extraordinary adventure in Paris.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

In post-World War II London, Ada Heris (Academy Award® nominee Leslie Menvill) ekes out a living cleaning houses. She has lived a lonely life since her husband went to war and never returned.

Megjithatë nuk është njeri që dëshpërohet nga fatkeqësitë apo që ankohet për problemet e saj. Por kur, pavarësisht pragmatizmit të saj tipik, Ada sheh rastësisht një fustan jashtëzakonisht të bukur Christian Dior të varur në dhomën e gjumit të një kliente të pasur, e përfshirë papritur një dëshirë e zjarrtë. Sikur të kishte një vepër të tillë të vërtetë arti kaq përrallore e kaq të bukur, ndoshta gjërat do të ndryshonin për të.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Pasi merr përsipër më shumë punë dhe kursen sa më shumë të mundet, madje edhe duke provuar fatin në pistën e garave, më në fund Ada arrin të mbledhë paratë për një fustan Dior. Pasi ndahet nga miqtë e ngushtë, Vi (Elln Tomas) dhe Arçi (Xhejzon Ajzaks), niset për në Paris që të vizitojë kompaninë prestigjioze të Dior dhe që t'i kthejë ëndrrat e saj në realitet. Por kur arrin, Ada përballet me një sërë pengesash, ndër të cilat edhe me të tmerrshmen Madam Kolbert (Izabel Hyper, kandidate për çmimin Academy Award®) të kompanisë Dior, së cilës i ngrihen qimet përpjetë vetëm nga ideja që një shërbëtore e zakonshme mund të veshë rroba të modës së lartë.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Megjithatë, me gjithë pengesat që ndesh, Ada refuzon të largohet nga Parisi pa fustanin e saj. Vendosmëria e saj e palëkundur tërheq vëmendjen e Andresë (Lukas Bravo), llogaritarit idealist të Dior, modeles së këndshme Natasha (Alba Baptista) dhe aristokratit Markuis de Shasanj (Lambert Uillson), beqarit më të lakmuar të Parisit. Ada kupton shumë shpejt se duke ndryshuar jetën e saj, po ndryshon edhe jetët e atyre që e rrethojnë. Madje ajo mund të ndihmojë edhe në shpëtimin e vetë kompanisë Dior.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Me përshtatjen e romanit të vitit 1958, "Mrs. 'Arris Goes to Paris" nga Pol Galiso, autori dhe regjisori Enthëni Fabian krijon një përrallë të suksesshme të ditëve moderne për ndjekjen e ëndrrave, fuqinë e miqësisë dhe rëndësinë e të qenit i vërtetë me veten.

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

Mrs. Harris Goes To Paris from June 19, only on SkyShowtime

SkyShowtime është në dispozicion për konsumatorin nga aplikacioni SkyShowtime në pajisjet me Apple iOS, tvOS dhe Android, në Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung dhe përmes faqes së internetit: www.skyshowtime.com
Çmimi mujor i SkyShowtime është 5.99 Euro.

Për më shumë detaje, vizito:

Faqja e internetit: www.skyshowtime.com
?
Këndi i lajmeve: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

Contact: [email protected]

Rreth SkyShowtime

SkyShowtime është shërbimi i ri fantastik i transmetimit në Evropë. Një sipërmarrje e përbashkët e Comcast dhe Paramount Global, SkyShowtime ka mbledhur prodhimet më të mira të Hollivudit dhe argëtimin lokal në një vend të vetëm.

Nga filmat dhe serialet origjinale të markave ikonë si Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios dhe Peacock deri në serialet origjinale nga SkyShowtime, kjo platformë është shtëpia e re e argëtimit më të mirë në Evropë.

Launching in all its markets earlier this year, SkyShowtime is available in: Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, Hungary, Kosovo, Montenegro, North Macedonia, Norway , Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden. Available from select TV providers in some markets and on Apple iOS, tvOS and Android devices, Android TVs, Google Chromecast, LG, Samsung Smart TVs and online.