Stil jete

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question that arises after watching the movie

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

Impossible not to have read a news story, not seen an interview or seen a poster or photo from Lady Gaga's latest film "House of Gucci".

In it, the actress and singer plays the role of Patrizia Reggiani, the ex-wife of Maurizio Gucci, who is accused of killing her.

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question
Lady Gaga and Adam Driver

The film premiered yesterday, November 24th.

Përshkruhet historia e vërtetë e vrasjes së Maurizio Gucci-t, që luhet nga Adam Driver. Aai ishte drejtues i markës që famshme italiane që ka marrë për emër, mbiemrin e tij. Si një njeri me famë dhe i rëndësishëm në botën e modës, vdekja e tij dhe gjithë ngjarja mori përmasa të mëdha.

Ai u vra dhe thuhet se dora që e organizoi atentantin ishte ajo e ish-gruas së tij Patrizia. Motivi? Siç thuhet, nëse ai do të rimartohej me të dashurën prej disa vitesh që kishte, Paola Franchi, atëherë Patrizia nuk do mund të trashëgonte asgjë nga pasuria e tij.

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

Ajo u gjykua dhe u dënua për këtë krim me 29 vite burg. Për sjellje të mirë fitoi ulje dënimi dhe prej 2016-ës është një grua e lirë. Po ndërkohë që historinë e vrasjes do e shikoni në film, në këtë shkrim do të shuani kuriozitetin për jetën e saj tani. Çfarë bëhet me të? Po me dy vajzat e saj Allegra dhe Alessandra Gucci, të dyja bija të Maurizio-s gjithashtu?

Ato kanë mbajtur një profil të ulët gjatë gjithë këtyre viteve, por kanë një dorë në këtë histori të mbushur me dashuri, tradhti dhe në fund vdekje.

Kush janë Allegra dhe Alessandra Gucci?

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question
Allegra, Alessandra dhe Patrizia ne funeralin e Maurizio-s

Patrizia Reggiani dhe Maurizio Gucci sollën në jetën dy vajza: Allegra dhe Alessandra Gucci. Alessandra që është më e madhja, lindi në 1977-ën, Allegra erdhi në jetë katër vite më vonë, në 1981-shin.

Si u përfshinë ato në histori?

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

The sisters were 20 and 16 years old, respectively, when Patrizia was arrested for the murder of her ex-husband and their father. Initially, the girls campaigned for a retrial, claiming that their mother's brain tumor changed her personality. Allegra even attended law school at the University of Milan only to learn the skills needed to fight to free her mother from charges and jail.

Do they keep in touch with their mother today?

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

In short, clearly: No. Although at first their relationship with their mother was very strong, over the years it weakened. In an interview given in 2016, Patrizia Reggiani revealed that the girls had severed contact with her for years.

"We are going through a difficult moment. They do not understand me and have cut off my financial support. "I was left without a person and I did not even meet my two grandchildren", said Patrizia.

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

Where are the two daughters of Patrizia and Maurizio Gucci today? The question

Allegra and Alessandra tried to prevent their mother from retiring from Maurizio's estate and they took the matter to court. Patrizia won, and receives $ 1.47 million a year from the Gucci estate.

Where are Allegra and Alessandra Gucci today?

The Guardian reveals that both girls are married, have children and live in Switzerland. According to numerous reports, they are extremely wealthy as they inherited their father's fortune, which is estimated to be $ 400 million. They own the century-old Creole yacht (the largest wooden sailing yacht in the world) and properties in New York, Saint Moritz and Milan. Both have chosen to lead a fairly quiet life, mostly out of the public eye.