Stil jete

Katie Holmes reveals her beauty secrets

Katie Holmes reveals her beauty secrets

Katie Holmes is an inspiring woman who embraces her natural beauty. The 44-year-old actress has shown that at this stage of her life she appreciates inner beauty more, as she says: my joy comes from within.

Katie Holmes reveals her beauty secrets

Holmes is giving her perspective on aging and sharing her skincare routine and beauty secrets.

"I embrace my age with gratitude and don't worry about the lack of makeup."

Katie Holmes reveals her beauty secrets

Katie Holmes shpesh shihet me një pamje të freskët dhe natyrale që shumë njerëz e admirojnë. Ajo foli për qasjen e saj ndaj bukurisë dhe rutinës së saj të kujdesit të lëkurës. Aktorja theksoi rëndësinë e bukurisë së brendshme dhe mirëqenies, të cilat ajo beson se janë çelësi për të rrezatuar bukurinë nga brenda jashtë.

Kujdesi për veten është jetik në çdo moshë.

Katie Holmes reveals her beauty secrets

Holmes bashkohet me Gwyneth Paltrow dhe Jennifer Garner në kujdesin e lëkurës dhe mbajtjen e një diete të ekuilibruar për shëndetin. Ajo zbuloi regjimin e kujdesit të lëkurës, duke filluar me zakonet e saj të jetesës: “Unë pi shumë ujë dhe përpiqem të ha shumë perime për ta mbajtur lëkurën time sa më të shëndetshme”.

She then explained about the cosmetic products she uses saying: I take care of my skin by cleansing it every morning and night. By putting on lots of hyaluronic acid and moisturizing serums. "When I leave the house, I make sure I put on sunscreen and a lip gloss ," Holmes said.

Katie Holmes reveals her beauty secrets

She also has a favorite line.

Holmes is a regular user of skin care brand Dr. Barbara Sturm, a celebrity favorite. "I'm a fan of Dr. Sturm and regularly uses its products," she said.