Stil jete

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

Më vjen keq nëse në listë është përfshirë edhe vendi ku ju banoni!

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

This week, the Reddit user asked, "Which city disappointed you the most when you visited?"

Many of the answers are surprising. The most voted countries were:

Paris

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Paris was so filthy and I was not prepared for the French contempt for a stupid American." Every time I go to Paris, I learn how to say, 'Excuse me, I do not speak French. I'm a stupid American.' French. Parisians love this. "Without this phrase, I would be in misery while in Paris."

Hollywood

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"I always imagined it was a city full of fascination. It's not like that."

"Thjesht shumë pisët, shumë e shtrenjtë dhe shumë njerëz."

Marrakesh, Marok

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Do të kishte qenë e mahnitshme para vitit 2000, por tani duket si një version i kulturës së Disneyland për t'u kujdesur për turistët perëndimorë. Kostume për tu shtirur si nomadë të shkretëtirës. Gjysma e 'mallrave të punuar me dorë' të tyre janë thjesht mallra të lirë nga Kina. I gjithë qyteti duket thjesht si një fasadë për të tërhequr paratë e turistëve."

Atlantic City

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Isha shumë i zhgënjyer nga ky qytet dhe pritshmëritë e mia nuk ishin as të larta. Më la një shije të keqe vizita atje. E gjithë përvoja ishte si të kafshonit një mollë, vetëm për të kuptuar se ishte një qepë."

Manila

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Trafiku ishte i tmerrshëm dhe vendi ishte aq i ndotur. Ndërtesa të bukura, por e gjithë përvoja ishte stresuese."

Ujëvarat e Niagarës (Nju Jork dhe Ontario)

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Unë nuk e dija se ujëvarat ishin si qytet. Mendova se do të ishte një park kombëtar. I gjithë vendi ndihej thjesht si një qendër tregtare gjigante."

Pekin

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Mbërrita në fund të një udhëtimi hekurudhor trans-Mongolian, duke parë kaq shumë vende të pabesueshme, dhe mendoj se ishte thjesht një antiklimaks i madh. U frikësova nga niveli i sigurisë së armatosur kudo. Në përgjithësi, thjesht e pashë vërtet sfiduese, pavarësisht disa pamjeve të mahnitshme."

New Orleans

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Ushqimi ishte i mrekullueshëm, muzika ishte e mrekullueshme, por qyteti ishte i tmerrshëm. Kudo që shkonim mbante erë të vjellash."

Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Vendosa të kaloj 10 ditë atje duke kaluar. U mjaftova pas 24 orësh. Shumë qendra tregtare të frikshme. Pa kulturë."

"Vend i tmerrshëm. Qendrat dhe hotelet e bukura për perëndimorët, por rrugët janë plot me të varfër. Ju vërtet e shihni se mbi çfarë mjerimi është ndërtuar i gjithë vendi.”

Las Vegas

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"E urreja shumë Las Vegasin. Kaq i thatë, kaq i pavlerë, kaq i tymosur, uf."

Bruksel

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Gjithçka kushtonte, edhe nëse doja të pija ujë. Dhe nëse do të hapja ujin e çezmës për të pirë, stafi i pritjes do të sillej në mënyrë të vrazhdë me mua dhe miqtë e mi."

Kajro

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

“Piramidat dhe muzetë atje janë të mahnitshëm, por pjesa tjetër e atij qyteti është e përafërt me ferrin.”

Filadelfia

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

“Asnjë ofendim për njerëzit që jetojnë atje, por ndjeva sikur të gjithë ishin të zemëruar, trafiku dhe parkimi ishin më keq se Manhattan dhe nuk kishte asnjë nga cilësitë shpenguese të qytetit të Nju Jorkut”.

Athinë

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"I could not wait to go because I am Greek. It is dirty with polluted air and all the famous ruins are right next to the city buildings, which are poorly built."

And finally, Naples, Italy

Here are the tourist cities where people feel disappointed after visiting them

"Napoli was scary to travel as a single woman, and I do not get scared easily. I was safer in Bangkok and Bogotá only at night than in Naples."

Tiranapost.al