Stil jete

Brian Laundrie diary pages showing how and why he killed Gabby Petito 

Brian Laundrie diary pages showing how and why he killed Gabby Petito

Brian Laundrie's parents have released his diary, in which Brian has confessed to the murder of his fiancée Gabby Petitos.

"I ended her life. "I thought she was merciful, that she was what she wanted, but now I see all the mistakes I made," reads a diary page.

The diary was found in Brian's bag, near the place where he committed suicide. The FBI had it to date. His relatives made a request after the closure of the investigation to take the boy's belongings and now that they have the diary in hand, the family lawyer shared with the media some passages.

Brian Laundrie diary pages showing how and why he killed Gabby Petito

PAGE 1

Gabby,

Do të doja të isha me ty tani. Do të doja të mund të flisja me ty tani. Do të rikujtonim çdo kujtim që kishim krijuar, duke u emocionuar edhe më shumë për të ardhmen. Por ne kemi humbur të ardhmen tonë. Unë nuk mund të jetoj pa ty. Kam humbur çdo ditë që mund të kishim kaluar së bashku. çdo mëngjes. Të kam dashur më shumë se çdo gjë. Nuk mund të duroj të shikoj fotot tona, të kujtoj kohët e mrekullueshme, sepse kjo është arsyeja pse nuk mund të vazhdoj përpara. Do të të dua gjithmonë.

FAQJA 2

Nëse do të lexonit ditarin e Gabbyt, duke parë foto nga jeta jonë së bashku, duke shfletuar letrat e vjetra, nuk do të dëshironit të jetonit asnjë ditë pa të. Duke ditur që çdo ditë do të zgjoheni pa të, nuk do të dëshironit të zgjoheni. Më vjen keq për të gjithë ata që do t`i prekë kjo që po bëj. Gabby ishte dashuria e jetës sime, por unë e di (e palexueshme) nga shumë njerëz. Më vjen shumë keq për familjen e saj, sepse i dua. Vëllezërit e motrat e saj më të vegjël i konsideroja miqtë e mi më të mirë. Më vjen keq për familjen time, kjo është një tronditje për ta si dhe një pikëllim i tmerrshëm.

FAQJA 3

Ata e donin po aq, në mos më shumë se mua. Një vajzë e re për nënën time, një hallë për nipat e mi. Ju lutemi mos e bëni këtë më të vështirë për ta.

FAQJA 4

...në Jutah. Temperatura kishte rënë në minus dhe ajo ishte lagur. E çova aq sa munda poshtë përroit drejt makinës, duke u penguar, i rraskapitur, i tronditur. I ndeza zjarrin dhe e ngrohja. Kishte ngrirë për një kohë të gjatë.

FAQJA 5

Kur e nxora Gabby-n nga uji, ajo nuk mund të më thoshte se çfarë e lëndoi. Ajo kishte një gungë të vogël në ballin e saj që përfundimisht u bë më e madhe. I dhimbnin këmbët, i dhimbte kyçi i dorës, dridhej fort. Ajo vazhdimisht lëshonte tinguj dhimbjeje. E shtrirë pranë saj, ajo më kërkoi t'i jepte fund dhimbjes së saj. Ajo binte në gjumë dhe unë e zgjoja nga frika.

FAQJA 6

Ajo zgjohej me dhimbje, do të fillonte përsëri të gjithë ciklin e saj të dhimbshëm, ndërsa ishte e zemëruar që isha unë që e zgjoja. Ajo nuk më linte të provoja të kaloja përroin. Nuk e di shkallën e plagëve të Gabby-t, vetëm se ajo kishte dhimbje të forta. Unë i dhashë fund jetës së saj. Mendova se ishte e mëshirshme, se ishte ajo që ajo donte, por tani i shoh të gjitha gabimet që kam bërë. Unë isha në shok. Por që nga momenti që vendosa t`ia largoja dhimbjen, nuk mund të vazhdoja pa të.

FAQJA 7

Vrapova në shtëpi për të kaluar çdo kohë që kishte mbetur me familjen time. Doja të shkoja me makinë në veri dhe të lija James ose TJ të më vrisnin, por nuk do të doja që ata të kalonin kohë në burg për gabimin tim, edhe pse jam i sigurt se do të kishin dashur. Unë e ndryshoj jetën time jo për shkak të frikës së ndëshkimit, por sepse nuk mund të duroj të jetoj një ditë tjetër pa të. Kam humbur të gjithë të ardhmen tonë së bashku, çdo moment që mund ta kishim dashur. Më vjen keq për humbjen e të gjithëve. Ju lutem mos e vështirësoni jetën për familjen time, ata humbën një djalë dhe një vajzë. Vajza më e bukur në botë, Gabby, më vjen keq.

FAQJA 8

Unë kam vrarë veten pranë këtij përroi me shpresën se kafshët mund të më shqyejnë. Që mund të bëjë të lumtur disa nga familja e saj.

Please get all my things. Gabby hated people throwing garbage in nature.

Gabby and Brian were bloggers. They made many trips together and then shared them with their followers. One of these trips turned out to be the last.