Stil jete

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the most important moments

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

The first three parts of the documentary 'Harry & Megan' have been released on Netflix.

The Duke and Duchess of Sussex open up in the documentary series about everything from their love story to their decision two years ago to step back from their senior royal roles.

The documentaries also mention that members of the British royal family refused to comment on the content within this series.

Here's a look at the documentary's biggest moments so far.

Harry and Meghan criticize the media:

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

From the first episode of the documentaries, Harry and Meghan offer harsh criticism of the media.

Harry describes a childhood haunted by the paparazzi, which led to the death of his mother Princess Diana, who was being followed by the paparazzi in Paris and died after a car accident.

Meghan described how her life was turned upside down after meeting Harry. She was followed by paparazzi in Toronto and said neighbors were paid to set up a camera in her backyard.

Meghan's race is in the spotlight

Meghan was born to a white father and a black mother and grew up as a biracial child in Los Angeles. In the documentary, she says she witnessed her mother being called 'N*gga' (a racist term for black people) in a parking lot.

Harry thotë se beson se "elementi i racor" e bëri situatën e tyre të ndryshme nga ajo që anëtarët e tjerë të familjes mbretërore kishin përjetuar me shtypin.

Nëna e Meghan-it, Doria Ragland, thotë në serial se ajo i tha Meghan-it se trajtimi negativ që ajo mori në shtypin britanik ishte për shkak të racës së saj.

Sussex-ët zbulojnë detaje të historisë së tyre të dashurisë

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

Për herë të parë, Harry dhe Meghan ndajnë detaje të gjera të fillimit të marrëdhënies së tyre në vitin 2016, kur Meghan ishte aktore në serialin televiziv "Suits".

Harry zbuloi se e pa Meghan në faqen e një miku të përbashkët në Instagram dhe kërkoi kontaktin e saj.

Ata patën takimin e tyre të parë në korrik të 2016 në Londër, i ndjekur nga një takim i dytë përsëri në Londër.

Pas dy takimesh, Harry dhe Meghan shkuan në një udhëtim pesë-ditor në Botsvana.

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

“Duhej të njiheshim përpara se pjesa tjetër e botës dhe mediave të bashkoheshin”, tha Harry.

"Kur njoha gjithnjë e më shumë Meghan, thashë, "tani, po bie vërtet në dashuri me këtë vajzë", kështu që pavarësisht frikës sime, thjesht hapa zemrën për të parë çfarë do të ndodhë”.

Harry thotë se Meghan i kujton atij princeshën Diana

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

Në dokumentar Harry përshkruan ngjashmëritë që sheh midis gruas dhe nënës së tij.

"Meghan është shumë e ngjashme me mamanë time. Ajo ka të njëjtën dhembshuri. Ajo ka të njëjtën ndjeshmëri. Ajo ka të njëjtin besim. Dhe të njejtën ngrohtësi.

Harry jep një vështrim në presionet e jetës mbretërore

The documentary 'Harry & Megan' is released on Netflix! 5 of the

Harry është i pesti në radhë për fronin britanik. Babai i tij është Mbreti Charles III dhe vëllai i tij më i madh Princi William është trashëgimtari i fronit.

Harry says his childhood memories are filled with paparazzi.

"We've rarely had a break without someone with a camera jumping out of a bush or something. Within the family, the system, the advice that is always given is don't react. "

"There has always been pressure, with its share of drama, stress and tears."