Stil jete

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

John Travolta turned down the role of Forrest Gump and Jack Nicholson considered it impossible to play a Sicilian man without actually being one, so it was Al Pacino who took on the role of Michael Corleone. However, these actors managed to star in many films that brought them success and fame. However, sometimes things turn out a little differently and refusing a role destroys all hope for a bright career.

1. Emily Browning - Bella Swan, saga e Twilight

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Today, it is hard to imagine anyone other than Kristen Stewart as the main character of the Twilight saga. However, it was originally Emily Browning who was considered for the role. If that had happened, Bella Swan would have been completely different.

But Browning turned down the role. She later said she did not regret the decision because the actors who starred in the film became extremely successful and famous and she was not ready for it.

2. Josh Hartnett - Superman and Batman

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Josh Hartnett turned down the role of Batman and Superman. The actor says that this decision was correct and probably the only right one he has made. Josh did not want to be held hostage to stereotypical roles and therefore did not consider this collaboration.

3. Jennifer Love Hewitt - Prue Halliwell, Charmed

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Kur aktorja Shannen Doherty u largua nga projekti Charmed në fund të sezonit të 3-të, krijuesit ishin në mëdyshje për fatin e ardhshëm të personazhit të saj, Prue Halliwell. Jennifer Love Hewitt ishte e ftuar të provonte veten në këtë rol. Megjithatë, aktorja refuzoi të luante në serial. Tiffani Thiessen, e cila mori të njëjtin propozim, e refuzoi gjithashtu rolin. Përfundimisht, u vendos që Prue Halliwell të hiqej nga lista e personazheve të serialit.

4. Ja Rule - Tej Parker, Saga e Fast and Furious

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Këngëtari i repit Ja Rule u shfaq në pjesën e parë të "The Fast and the Furious" . Gjatë xhirimeve të Fast and Furious 2, regjisori John Singleton rriti kohën e ekranit dhe u përpoq ta fuste reperin në kast, por ai nuk pranoi.

5. Nicolas Cage - Aragorn, trilogjia Lord Of The Rings 8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Nicolas Cage pati një shans për të luajtur Aragorn I në trilogjinë Lord Of The Rings , por ai refuzoi ta bënte këtë për arsye personale - ai nuk donte të largohej nga shtëpia e tij për një periudhë kaq të gjatë kohore.

6. Molly Ringwald - Vivian Ward, Pretty Woman

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Përpara se Julia Roberts të miratohej për rolin e Vivian në Pretty Woman , shumë aktore të tjera refuzuan të luanin këtë personazh. Ato përfshijnë Molly Ringwald, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer dhe Valeria Golino, ndër të tjera. Më vonë Molly Ringwald rrëfeu në një intervistë se ishte penduar që kishte marrë këtë vendim.

7. Michael Madsen - Vincent Vega, Pulp Fiction

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles

Kërcimi legjendar i Uma Thurman dhe John Travolta në Pulp Fiction mund të dukej ndryshe nëse roli i Vincent do t'i kishte shkuar Michael Madsen. Megjithatë, aktori e refuzoi rolin për shkak se ishte i angazhuar në një projekt tjetër - në atë moment ai po xhironte Wyatt Earp, një film western. Por ky film nuk doli të ishte aq i suksesshëm sa komedia e zezë e Quentin Tarantino.

8. Claire Danes - Rose DeWitt Bukater, Titaniku

8 actors and actresses who turned down multimillion-dollar roles
Rose's role brought 22-year-old Kate Winslet world fame and an Oscar nomination. The young woman immediately became a star in Hollywood. Initially, however, it was Claire Danes who was invited to take on the role, but she declined claiming she was tired and bored with her latest projects. Danes also did not want to play with DiCaprion because not long before the Titanic, they both appeared in William Shakespeare's Romeo and Juliet.