Stil jete

The 7-year-old, who designs and sews clothes for celebrities, says that in another life he was Gucci

The 7-year-old, who designs and sews clothes for celebrities, says that in

While most first-graders couldn't name the Gucci founder — let alone know anything about him — 7-year-old Max Alexander believes he has a deep connection to the famous designer.

Max, a master tailor who has been designing and creating clothes since he was 4, tells PEOPLE that he was Gucci in another life.

The 7-year-old, who designs and sews clothes for celebrities, says that in

Max and his mother Sherri Madison spoke to PEOPLE about Max's impressive work as a tailor, which includes taking commissions from celebrities and selling his clothes around the world.

Madison says she noticed his talent when he was 4 years old.

"Unë nuk e kisha vënë re. Ne ishim në darkë gjatë bllokimit dhe ai thjesht na tha fjalë për fjalë, 'Kam nevojë për një manekin'," kujton ajo. "Ai ishte shumë serioz. Pa qeshur. Unë thashë: "Nuk të kam parë kurrë të interesuar për modën. Për çfarë po flet?" Ai tha: "Kjo sepse unë nuk kam manekin. Nëse më merrni një manekin, do t'ju tregoj. Unë jam rrobaqepës."

The 7-year-old, who designs and sews clothes for celebrities, says that in

“Sapo filloi të bënte fustane, ishte gjëja më e çmendur”, vazhdon ajo. "Vrapova dhe mora burrin tim. Më tha: "Dil nga zyra, duhet të shohësh se çfarë po bën Max. Është çmenduri."

"Gjyshërit e mi dhe nëna ime ishin të gjithë rrobaqepës, por Max nuk dinte asgjë nga kjo. Kjo erdhi nga hiçi."

"Ai qepte shumë, shumë shpejt. Ai i tejkaloi aftësitë e mia, kështu që e futa në një kurs në një rrobaqepësi lokale. Ata me të vërtetë i mësuan shumë."

Sa i përket dizajnit, veshjes dhe aspekteve të tjera të veshjes së tij, Madison thotë se Max bën gjithçka vetë.

Ndërsa shumë fëmijë shpesh ndryshojnë interesat e tyre, Madison thotë se angazhimi i Max për dizajn është ajo që vazhdon t'i bëjë përshtypje asaj.

"Ai është shumë i përkushtuar dhe argëtohet shumë. Është me të vërtetë vendi i tij i lumtur, studioja e tij, madje edhe vetëm duke luajtur me materialin," thotë ajo. “Për vitin e parë apo dy, ne thamë: “Epo, nesër do dojë të bëhet kuzhinier”. Por Jo".

The 7-year-old, who designs and sews clothes for celebrities, says that in

"He wants women to feel beautiful and that's the drive. He has never expressed any interest in wearing the dresses himself. He doesn't do menswear. He really wants women of all sizes to feel beautiful."

In just a few years, Max has made more than a hundred designs, sold his work internationally, held his own fashion shows and even commissioned a jacket for Sharon Stone.

And he still has big dreams ahead of him. "He wants to be the head of the house of Gucci or he wants to have his atelier, Couture to the Max Italian," says Madison.