Stil jete

6 home design trends that will disappear in 2022

6 home design trends that will disappear in 2022

2022 will bring changes to the design of our home. During this year we will dare more in the choice of colors, furniture and even spaces in the house. What are the fashion trends that will start to be replaced with the 2022 trends for the interior design of our house or apartment?

Inseparable spaces in large rooms like kitchen, living room

6 home design trends that will disappear in 2022

Open room plans once grew massively in the world of home interior design, but Zac Houghton, a construction expert and CEO of Loftera, told Insider that the trend could change.

"A lot of people learned during the pandemic that maybe your kitchen, home office, dining area, large room and living room do not all have to be the same," he said. "Ultimately, a lack of privacy leads to a lack of functionality."

Rooms with open spaces may seek to find ways to add some partitions through walls or some other form.

Poor quality furniture will be less fashionable

6 home design trends that will disappear in 2022

"I think we will buy less and less low quality furniture in the coming years. Our rooms now focus on having multifunctional furniture for everyday use and people are personalizing them to provide flexible and adaptable living spaces. said Stone Wizards, founder of countertop-design and -installation company.

Raftet e hapura do të zëvendësohen

6 home design trends that will disappear in 2022

Andra DelMonico, një shkrimtare e dizajnit të shtëpisë për Trendey, tha: "Gjatë dy viteve të fundit, njerëzit kanë kaluar më shumë kohë në shtëpi dhe kanë përdorur vërtet kuzhinat e tyre.

"Është bërë shumë e qartë se raftet e hapura nuk funksionojnë dhe thjesht përfundojnë të duken më të rrëmujshme dhe të çrregullta, ndërsa gjithashtu mungon kapaciteti i ruajtjes së produkteve."

Aspiratorët e mëdhenj dhe të ekspozuar të kuzhinës po fillojnë të kenë më pak popullaritet

6 home design trends that will disappear in 2022

“Aspiratorët tradicionalë të kuzhinës në stilin e restorantit do të vazhdojnë të zhduken në vitin 2022 pasi individët zgjedhin pamje më të pastër dhe të fshehur”, tha Adam Meshberg, themeluesi dhe CEO i Meshberg Group. Aspiratorët e kuzhinës tani do të jenë të profilit të ulët dhe do të bëhen një me pjesën tjetër të kuzhinës.

The color gray is approaching the end of its decade

6 home design trends that will disappear in 2022

"Color schemes come and go, but they usually have a lifeline because they are liked by the masses of people for about a decade. Gray is coming to the end of the decade," DelMonico told Insider. "People are getting tired of neutral colors like white, beige and gray." This year bold and dramatic colors will be more fashionable.

Round shapes are the trend of the year

6 home design trends that will disappear in 2022

Different shapes give and create different atmospheres, and Houghton told Insider that we can expect to see more round across the house.

Tiranapost.al