Sociale

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor forgotten!

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

If you have a child, grandchild or grandchild between the ages of 2 and 9, you can continue reading…

It is about a suggestion, a proposal to engage and entertain the little ones, while you close the last jobs before taking the summer vacation. What could be better than a summer camp? And not an ordinary camp. A camp organized by Maple Bear, a Canadian, international brand accredited in Albania and the third best in the world for 'early childhood education', i.e. early education.

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Maple Bear ofron një program të veçantë që ndërthur mësimin me argëtimin.
Kur vjen fjala për fëmijët, është e kuptueshme të të vërtiten dhjetëra pyetje në kokë: Ku, Si, Sa, Pse?

Të gjitha përgjigjet i gjen më poshtë!

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Ku ndodhet?

Maple Bear ndodhet në afërsi të Kopshtit Botanik, një nga zonat më elitare të Tiranës.

Kur nis?

Summer Camp nis në 3 korrik deri 18 gusht.

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Sa javë do të zgjasë?

Programi zgjat për 5 javë, nga e hëna në të premte. Nga ora 8:00 deri në 17:00.

Çfarë do të bëjë fëmija im atje?

Konceptimi i programit të kampit është i mirëmenduar dhe njëra javë nuk i ngjan tjetrës. Kreativiteti nis që tek emërtimet që secila javë merr.
Java e parë është Summer in Space – Një javë ku fëmijët do të krijojnë me mjete rrethanore planetet, do të shikojnë në teleskop.

Java e dytë është Healthy Lifestyle – Një javë edukative për ta pasur fokusin tek shëndeti. Po sigurisht ku nuk do të mungojë as loja. Fëmijët do të përfshihen edhe në punë të vogla, si për shembull të bëjmë lemodë apo biskota për vaktin e pasdites.

Java e tretë është Underwater Bear – Kjo do të jetë një superjavë. Të vegjlit do të njihen me peshkimin, por do të shkojnë edhe në pishina.

Java e katërt është Olympics – Nga vetë emri, kjo është java e sportit. Nga basketbolli, mini golfi, dhe bowling, deri tek joga apo pilates. Dhe jo me amatorë, por me instruktorë të vërtetë. Se disa gjera duhen ushqyer që në fëmijëri. As orët e kërcimit nuk do të mungojnë këtë javë.

Java e pestë është Fairy Tale – Ohh kjo është java e përrallës. Java e fundit e kampit që ashtu si përrallat, do të mbyllet me fund të lumtur. Kaq mjafton për ta imagjinuar sesi do të shkojë.

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Po tjetër?

Nuk do të mungojë çdo ditë leximi i librave, lojërat në ambient të hapur, punët kreative, apo filmat për fëmijë dhe sigurisht ushqimi i zgjedhur i tre vakteve: mëngjes, drekë dhe zemër.

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Sa kushton?

Një javë kushton 160 euro.

Nëse ngelem i kënaqur…

Ka mundësi të tjera për të mos e shkëputur fëmijën nga Maple Bear. Mund ta regjistrosh në Winter Camp (Kampin dimëror), ose mund ta bësh pjesë të Kopshtit. Në 1 shtator nis viti i ri akademik me mësues të trajnuar intensivisht nga një grup ekspertësh kanadezë. Po për kopshtin do të shkruajmë njëherë tjetër. Për momentin le të shijojmë verën!

Don't wait for Santa to give the child a gift that is neither damaged nor

Maple Bear Contact Number: 0695299660.

Instagram: https://www.instagram.com/maplebeartirana/

Dokumenta bashkëngjitur