Sociale

Finland, the happiest country in the world is offering free trips

Finland, the happiest country in the world is offering free trips

Every year for the past decade, the World Happiness Report, an annual study sponsored by the United Nations, ranks countries based on how satisfied citizens feel with their quality of life. For the sixth year in a row, Finland topped the list and was named "the happiest country in the world".

The frozen northern European country seems to have the "secret of happiness". In fact, this year she is ready to share by offering "happiness seminars" to 10 lucky people, all expenses paid, through Visit Finland.

Masterclass i Lumturisë është planifikuar të zhvillohet nga 12 deri më 15 qershor në Kuru Resort, një vendstrehim në Lake District të Finlandës. Visit Finland do të mbulojë të gjitha shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit, të cilat përfshijnë një dhomë private dhe akses në një sauna dhe banjë private, sipas faqes së internetit Visit Finland. Platforma tashmë është hapur dhe pranon aplikime deri më 2 prill.

Udhëtimi përfshin seanca me trajnerë ekspertë të cilët do t’i udhëheqin 10 me fat drejt një stili jetese të ekuilibruar që promovon lumturinë në mënyrën finlandeze. Trajnimi do të mbulojë katër tema kryesore: natyrën dhe stilin e jetës, shëndetin dhe ekuilibrin, planifikimin dhe jetën e përditshme, ushqimin dhe mirëqenien.

"Finns are often asked 'how are you so happy?' We believe that happiness comes from a close relationship with nature and our down-to-earth lifestyle," said Heli Jimenez, Head of International Marketing at Business Finland. "Finland offers immersive experiences in nature. The refreshing forests, charming lakes and landscapes of our archipelago are all perfect places to relax and get in touch with your inner bliss,” he added.