Showbiz

Wearing the same dress as the queen, Letizia humorously passes the embarrassing moment

Wearing the same dress as the queen, Letizia humorously passes the embarrassing

Have you ever had the same outfit with another guest at an event and been embarrassed?

Not at all embarrassing was the coincidence for the Queen of Spain, Letizia, who was invited as Honorary President of the Royal Board Council to an activity for the Disabled in Merida.

Queen Letizia coincided with the same outfit with one of the winners of the event to which she even awarded the 'Queen Letizia 2021' award.

Wearing the same dress as the queen, Letizia humorously passes the embarrassing

Kur Inmaculada Vivas Tesón shkoi për të marrë çmimin e saj, të dyja u habitën kur panë që kishin zgjedhur për këtë mbrëmje një fustan të njëjtë midi dy ngjyrash bardh e zi nga koleksioni Mango party.

Pavarësisht se sa e pakëndshme mund të jetë të veshësh të njëjtin fustan si mbretëresha, e vërteta është se Doña Letizia e mori atë me shumë humor dhe u bashkua në një përqafim me Inmaculada-n, e cila nuk pushoi së qeshuri.

Wearing the same dress as the queen, Letizia humorously passes the embarrassing

Vivas mori një vlerësim të veçantë për karrierën e saj profesionale në punën e personave me aftësi të kufizuara, si dhe për karrierën e saj akademike dhe kërkimore në fushën ligjore, duke zhvilluar përputhjen me parimet e përcaktuara në Konventën Ndërkombëtare për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara.

The Mango dress, one of the favorite women by Spanish women, costs 49.95 euros and is still available on its website, but is likely to sell within a few hours after the most talked about moment in Spain.