Showbiz

'Desperate Housewives' staff confesses today: We couldn't take our eyes off Teri Hatcher

'Desperate Housewives' staff confesses today: We couldn't take

Teri Hatcher allegedly contributed to an icy environment on the set of "Desperate Housewives," according to a former employee.

"The writers had no barriers on the set, but we were banned from it," said Patty Lin, who worked on season 1. She revealed this in her new book, "End Credits: How I Left Hollywood ".

"Usually we'd see the actors at the table, where we'd sit quietly in the back and try not to even make eye contact with Teri Hatcher."

'Desperate Housewives' staff confesses today: We couldn't take

Lin nuk shtjelloi më gjatë pse punonjësit nuk kishin kontakt me sy me Hatcher dhe përfaqësuesit e aktores nuk kanë bërë asnjë reagimit për këtë.

Kjo nuk është hera e parë që ka pretendime negative për një nga aktorët kryesorë të serialit.

Në vitin 2019, krijuesi Marc Cherry pretendoi në një letër ligjore në mbështetje të Felicity Huffman, e cila ishte në pritje të dënimit për skandalin e pranimeve në kolegj në atë kohë, se ajo ishte e sjellshme me një "yll të madh" që shfaqte "probleme të mëdha të sjelljes" në ". setin e Desperate Housewives”.

“Të gjithë u përpoqën në maksimum për t'u marrë vesh me këtë grua. Ishte e pamundur”, ka shkruar ai, pa përmendur emrin e aktores.

"And things went from bad to worse. Felicity still insisted on saying "Good morning" to this actress, even though she knew she wouldn't get a response.