Showbiz

"It's hard to be a woman!"

"It's hard to be a woman!"

Actress Megan Fox has recently said that it is difficult to be a woman and and has encouraged other women to wear everything that makes them feel good and not worry about other people's opinions.

"I think style is a reflection of your mood, and because of that, it changes constantly. Like I change several times a day sometimes, right? That's my best advice to anyone: wear what makes you feel good and do not worry about what other people say.

The actress admits it is easier said than done.

"It's hard to be a woman!"
Meghan Fox and her boyfriend, Machine Gun Kelly

"Natyrisht, kjo është një gjë vërtet e ndërlikuar edhe për mua, sepse kam dismorfinë të trupit, kështu që unë e shoh veten ndryshe nga sa më shohin njerëzit e tjerë.

"Dhe përfundimi është, është shumë e vështirë të jesh grua!"

Ajo shtoi: "Dhe më në fund e pranova se është e vështirë të jesh grua! Është vërtet e vështirë, apo jo? Ne jemi armiqtë tanë më të këqij ndonjëherë, dhe kështu këshilla ime më e mirë është që ta përqafoni atë dhe të dini se keni lirinë për të shprehur veten, dhe të ndiheni mirë me të. Dije këtë, dhe pastaj jepi vetes leje për ta bërë."

"It's hard to be a woman!"
Akrorja Meghan Fox ne filmin Transformers

Nga ana tjetër, Megan shpjegoi se trupi i saj thjesht nuk është i përshtatshëm për të veshur gjëra të caktuara.

"People do not understand how small I am. If I know I will be photographed, I tend to choose the narrowest things. I would love to wear a pair of "Hammer" pants, but they just do not work on my body! It was not exactly a choice to wear only tight or short clothes. "

Tiranapost.al