Showbiz

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz became friends forever

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz

Some people have the ability to understand when the time comes to give unconditional support to someone in need. This is exactly what happened between Salma Hayek and Penelope Cruz.

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz

We go back to the 1990s when Salma Haeyk left fame in Mexico to find her in Hollywood. But her Spanish accent made her job quite difficult.

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz

Penelope Cruz, on the other hand, had starred in several Spanish series, but finally managed to win a role in Hollywood and headed to the US to try it out.

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz

Për Cruz nuk ishte aq e vështirë. Edhe pse nuk njihej personalisht, por kishte folur vetëm në telefon me Hayek, kjo e fundit u zotua ta priste. Salma e dinte mirë se ç`do të thoshte të ishe vetëm në një vend të huaj.

Doli ta priste në aeroport dhe kur Penelope i tha se duhet të shkonte në një hotel, Salma iu përgjigj: “Jo vetëm që s`do të shkosh në hotel, por do të vish tek shtëpia ime. Je vetëm dhe fillimi është shumë i vështirë. Do ndihesh vetëm. Do jemi bashkë gjithmonë.” Dhe kështu ndodhi. Aq i frikshëm ishte fillimi, sa vajzat tregojnë sesi gjatë netëve Penelope kishte nevojë të mbahej prej dore me shoqen e saj.

Me kalimin e viteve, punës, axhendave të ngarkuara, familjeve, e vetmja gjë që nuk ka ndryshuar janë ndjenjat. Dashuria e tyre është njësoj.

Sot e konsiderojnë veten motra.

'I will never leave you alone'. Both Salma Hayek and Penelope Cruz

However, despite the close connection, fate has not often brought him the opportunity to work together. Both were only part of a project, in 2006, in the movie "Bandidas", but which did not have the expected success. Anyway they both enjoyed working with each other.