Showbiz

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Another title, more flattering, would be: I'm daddy's girl!

It reminded us of the dedication that Elvana Gjata made for her father on his birthday.

Famous people who have chosen the first father

"Your discipline, your will are an inspiration to me! I love you so much that it doesn't show. Happy birthday my dear Dad!", she wrote.

And it was no secret. Girls are generally daddy's (even those who don't accept it in mom's eyes). And Elvana has never hesitated to openly express that her weak point is her father.

Famous people who have chosen the first father

"Prindërit nuk i ndan dot, por babin e kam pikë të dobët. Është një mbështetje shumë e madhe për mua dhe kujdeset shumë. Kur jam në Tiranë, ai përgatit çdo ushqim që unë konsumoj që të kem energjitë e duhura. Babi gatuan për mua dhe unë ia puth duart”, tha dikur në një intervistë. Pra, babi është i pari.

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Siç është edhe Timo Flloko për Lindën. Nuk ka kaluar shumë nga mbrëmja nën yje që Vera Grabocka i dedikoi Timos dhe surpriza e festës ishte Linda. Nga Amerika ajo erdhi për të interpretuar disa nga vargjet e babait të saj, të cilit nuk i ka lënë gjë as në pamje. Linda është vajza e vetme e çiftit të famshëm, siç edhe Bora Feri, por e një tjetri çifti të dashur për shqiptarët. Si pasojë, të dyja janë bërë dashur pa dashur pjesë e showbizit.

Famous people who have chosen the first father

Like Elvana and Linda, Bora Feri, daughter of Xhode Feri and Rozeta, is daddy's girl. It continues to be so...even though Xhode Feri no longer lives physically. Bora's Instagram is full of dedications to her father, whom she sometimes calls "babo", "papi", "friend", "friend" and especially "captain".

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Famous people who have chosen the first father

Even in the podcast with Mira Kazhani, Bora talked about the strong connection between the two, the frequent phone calls when she was a student and the burning longing.

Of course, these aren't the only daddy's girls. There are many more out there, now reading...!