Showbiz

People were shocked by the sight of Tom Cruise during a baseball game: What happened to him

People were shocked by the sight of Tom Cruise during a baseball game: What

Fans have erupted in criticism for the appearance of actor Tom Cruise as he watched a baseball game over the weekend.

People were shocked by the sight of Tom Cruise during a baseball game: What

The 59-year-old "Mission Impossible" star looked more bloated than usual and people have alluded that he may have undergone plastic surgery.

People were shocked by the sight of Tom Cruise during a baseball game: What

Photos and videos of Cruise smiling in the stands and waving to fans as he enjoyed the game circulated online and criticism of his appearance has not gone unnoticed.

People were shocked by the sight of Tom Cruise during a baseball game: What

Some of the negative comments:

"What happened to this monkey's swollen cheeks?"

“@TomCruise Çfarë i keni bërë fytyrës tuaj të mrekullueshme? !!!! Unë u zhgënjeva shumë kur ju pashë në tribuna në lojën Dodgers!''

“Tom ka bërë diçka në fytyrë ose ka shtuar peshë. Por gjithsesi është Tomi ynë!

"Çfarë dreqin po ndodh me fytyrën e tij ?? A ka ai një reaksion alergjik ??

Ndërsa pati edhe të tjerë që i dolën në mbrojtje:

"Dëgjoni, nuk më pëlqen Tom Cruise fare, por jam shumë i sëmurë nga shpërndaret e njerëzve në Tëitter për luhatjet e tyre të peshës. njerëzve u lejohet të fitojnë dhe të humbin peshë”

"He still looks great for his age. He is almost 60 years old.

Meanwhile, some other Twitter users did not believe that the man in the stands was the actor we know and love, arguing that he was actually an imitator.

Tiranapost.al