Showbiz

From post-divorce anxiety to fitness motivation, guru and horoscope tattoo. Adele tells what happened to her during the years she stayed in the shadows  

From post-divorce anxiety to fitness motivation, guru and horoscope tattoo.

Adele was at the peak of her career when scared of fame she retired and maintained a low public profile. Until the release of "Easy on me", the first song of the new album. Now, 10 years later, for Radio 1, Adele tells what has happened to her over the years, since the birth of her son, the marriage that lasted less than a year, the divorce or even the passion for coaching and focusing as never to astrology.

From post-divorce anxiety to fitness motivation, guru and horoscope tattoo.

DIVORCE

Adele and Simon Konecki started their first meetings in 2011. They got married after the birth of their son, in 2018, for her birthday.

Adele says today: “We got married when I was 30, then we separated. I will not go into details. I felt ashamed at the time and that is very embarrassing. It did not last long.

They split in April 2019, less than a year later, but Adele made the split public some time later. Probably because of this shame that shows he felt at the time.

At that time she also created her own separation anthem, "Easy On Me".

"I just had a lot of emotions and I was not feeling happy. None of us did anything wrong. Neither of us hurt the other. Nothing like that happened. The only reason was that I want my son to see me really in love. This is really important to me. "Since then I am on my journey to find true happiness," says Adele.

Guidelines from the guru and focus on astrology

Adele mendon sot se divorci i saj ishte rezultat i trazirave planetare. Ajo e shpjegon këtë fazë të jetës me pozicionin e Saturnit në atë në të cilin ishte kur ajo lindi. Ndaj edhe ka bërë një tatuazh me Saturnin në dorën e saj.

“Unë u godita nga ky kthim i Saturnit. Humba qëllimin tim: Kush jam unë? Çfarë dua të bëj? Çfarë më bën vërtet të lumtur?”

Adele tregon se motivimin e ka gjetur pranë gurusë Jedidiah Jenkins. Me të u takua tre vjet më parë në shtëpinë e një miku të përbashkët në Los Angeles. “To Shake The Sleeping Self” është libri vetëndihmues i këtij guruje (nëse dikush ka nevojë për të).

Adele dhe guruja i saj shkuan bashkë në liqen dhe një oqean. Kishte 11 vjet pa shkuar në liqen. Ajo dëshironte të notonte me gjithë rroba dhe ashtu bëri. Këto gjëra të vogla i përmirësuan jetën.

Shumë terapi dhe kujdesi për veten

Adele tha se kaloi një ‘Vit Ankthi’ në vitin 2019 dhe bënte dush. Hynte në vaskë dhe qëndronte gjatë. Më shumë dush. Më shumë terapi, dhe më shumë kohë me veten.

Adele tregon: “Terapisti im më tha se duhej të ulesha përballë me veten time të vogël, shtatëvjeçare. Duhej të flisja me të dhe të tregoja e të kuptoja vërtet se si ndihesha kur isha duke u rritur. Të trajtoja çështjen me babanë tim. Diçka që unë po e shmangia. Marrëdhënia ime me burrat në përgjithësi, e gjithë jeta ime, ka qenë gjithmonë: Ti do të më lëndosh mua, kështu që unë do të të lëndoj ty e para, para se të më lëndosh. Kjo është toksike dhe më pengonte të gjeja lumturinë”.

From post-divorce anxiety to fitness motivation, guru and horoscope tattoo.

Trajneri i Jay-Z ishte ai që e transformoi

Adele ia atribuon humbjen e saj të jashtëzakonshme prej 100 kilogramësh jo dietës, por trajnerit personal Gregg Miele, të cilin e sheh pothuajse çdo ditë në palestrën Heart & Hustle.

Miele është gjithashtu një terapist i kualifikuar dhe e këshillon për ushqimin.

Adele tregon: “E kuptova që kur isha duke stërvitur, nuk kisha asnjë ankth. Pra nuk bëja më palestër për të humbur peshë. Mendova: Nëse mund ta bëj trupin tim të fortë fizikisht, atëherë ndoshta një ditë mund t'i forcoj edhe mendjen e emocionet. Jam bërë e varur tani nga ushtrime. Bëj dy ose tre herë në ditë”.

Ajo bën pesha në mëngjes, ecje ose boks pasdite dhe një seancë kardio në mbrëmje me trajnerë personalë.

Djali Angelo është pjesë e albumit të ri

Angelo, eight, is at the center of the album that will be released next month. In one song she calls him 'my little love'. Angelo's voice will be heard talking to his mother between verses in conversations that have been recorded at the suggestion of her therapist.

Friends are also part of the album

She invited some friends to sing a chorus: "The phrase they all sing is what they told me 'Hold yourself'."