Showbiz

On Bruce Willis' birthday, wife reveals how hard it is to care for someone with dementia

On Bruce Willis' birthday, wife reveals how hard it is to care for someone

Bruce Willis turned 68 yesterday and his wife Emma Heming marked the day with a heartfelt message about caring for someone living with frontotemporal dementia (FTD).

"I started the morning crying as you can see by my puffy eyes," Heming said in a Reels post on her Instagram.

In her ongoing effort to spread awareness about the realities of dealing with such a family diagnosis, Heming went on to say that she thinks "it's important that you see all sides of this situation."

“Unë e marr gjithmonë këtë mesazh ku njerëzit më thonë, ‘Oh, ti je kaq e fortë. Nuk e di si ia bën.’ Nuk kam asnjë zgjidhje tjetër, veçse t'ia dal. Do të doja të kisha, por gjithashtu po rris dy fëmijë të vegjël mes gjithë kësaj historie”, tha ajo, duke iu referuar dy vajzave të tyre, Mabel dhe Evelyn.

Heming shtoi se “ndonjëherë në jetën tonë, ne duhet të marrim forcën e botës dhe kjo është ajo që po bëj. Por unë kam momente trishtimi çdo ditë, pikëllimi dhe po e ndjej vërtet sot në ditëlindjen e tij.”

Familja e Willis, duke përfshirë ish-gruan Demi Moore dhe tre fëmijët e tyre Rumer, Scout dhe Tallulah treguan pak më herët detaje nga gjendja e tij e rënduar.

Heming has made it a point to document her journey as Willis' caregiver, and said in the caption of Sunday's post that the messages of support she reads from followers help her.