Showbiz

Model Adrola Dushi demanded the resurrection of Enver Hoxha: It was a way to express an emotional shock with Albanian society

Model Adrola Dushi demanded the resurrection of Enver Hoxha: It was a way to

Former Miss and model Adrola Dushi has made a status on Instastory that is apparently misunderstood by her followers, after mentioning Enver Hoxha.

'We as Albanians do not know how to manage freedom and democracy. Get up, Enver, make us medicine ', Adrola writes on instagram, as an expression of her revolt as she shows on the events in Albania.

Model Adrola Dushi demanded the resurrection of Enver Hoxha: It was a way to

Nuk dihet konkretisht se çfarë ka shkaktuar këtë reagim të Adrolës, por qëllimi u zbeh me përmendjen e diktatorit Hoxha. Në një postim të dytë në Instastory, modelja shkruan se thirrja 'Çohu Enver na bëj derman', është një mënyrë figurative për të shprehur shock-un e saj emocional sa u përket ndodhive banale që ndodhin në vendin tonë.

Ajo shton se në Shqipëri, duke u përpjekur për të qenë si bota, po ngatërrohen vlerat, talenti me banalitete dhe imazhin sipërfaqësor që po përpiqen të shesin. Ta ketë me ndonjë këngëtare apo ndonjë personazh të famshëm?

‘Për storyn paraardhes, thirrja “Çohu Enver na bej derman” është absolutisht figurative dhe kjo nuk do të thotë që unë preferoj regjimin komunist apo totalitarist, kjo ishte thjeshtë për të shprehur shokun tim emocional/mendor sa i përket ndodhive banale që ndodhin në vendin tonë.

In trying to be like the world, we are confusing values, talent with banalities, and the superficial image we are trying to sell.

Although it is a contradictory phrase for Albanians, what I mentioned is not in a fair but figurative discourse as I said and I am using it at a certain moment where our society is going through difficult episodes both vital and cultural ' , writes she.

Model Adrola Dushi demanded the resurrection of Enver Hoxha: It was a way to

Aside from Adrola clarifying, do you agree with her posts?

* Tiranapost.al