Showbiz

Sylvester Stallone himself wrote his daughters' breakup messages from his sons

Sylvester Stallone himself wrote his daughters' breakup messages from his

When it comes time for their daughters to end a relationship there is Sylvester Stallone. Girls turn to him when they want that breakup message. Stallone is the unit to draft.

Sistine Stallone, 24, and her sister Sophia Stallone, 26, spoke on the May 22 episode of the Giggly Squad podcast with Hannah Berner and Paige DeSorbo about how their famous father often helps them end the relationship.

"My father is a scholar when it comes to our dating in many areas," said Sistine Stallone. "I would say one field in particular - he writes most of our breakup messages."

Sylvester Stallone himself wrote his daughters' breakup messages from his

"I highly suggest that girls go to their dad and have him write a breakup message, because men know men," Sophia Stallone added.

Don't think that Stallone writes harshly. No.

His messages usually get the job done without hurting feelings.

"They never get mad," Sistine Stallone said. "They just write, 'Thank you.'"

"On the other hand, he's very strange when we first bring the boys home," Sophia Stallone said.

"We rarely do," Sistine Stallone said. "He stands in the corner, he doesn't say anything. We tell him: 'Dad, come on'".

Ai thjesht i vështron dhe pi cigare.

“E pyeta, një ditë: Pse e bën këtë?’”, tha Sistine Stallone. "Dhe ai m'u përgjigj: "Unë mund të them brenda katër minutave të para të takimit nëse me të do të zgjasë apo jo, dhe kështu nuk do të humbas kohën time". Dhe ai ka të drejtë çdo herë", tregon Sophia Stallone.

Vetëm një prej këtyre djemve ka hyrë në zemrën e tij.

Motrat zbuluan se është skiatori Louis Masquelier-Page, një student i Universitetit të Majamit që takohet me motrën e tyre 20-vjeçare, Scarlet Stallone.

“Ai e pëlqen vetëm të dashurin e motrës sime”, tha Sophia Stallone. “Ai është i mrekullueshëm. Ata nuk janë ndarë ashtu si ne, zakonisht pas gjashtë muajsh lidhje”, tha Sistine Stallone me shaka.

"Unë nuk u besoj qëllimeve të tyre," tha njëherë vetë Stallone duke shtuar. "Sepse unë i njoh burrat."

At least their mom, Jennifer Flavin, is pretty much the opposite of their dad, which the sisters revealed during the May 22 episode of the podcast.

"Mama thinks everyone is an angel on earth. She cries when we part."