Showbiz

Johnny Deep tells why he stayed with Amber Heard despite the abuse

Johnny Deep tells why he stayed with Amber Heard despite the abuse

Johnny Depp has told in court against his ex-wife Amber Heard how his relationship with him deteriorated.

Johnny Deep tells why he stayed with Amber Heard despite the abuse

The 58-year-old actor told the jury that he stayed with Heard despite the abuse because he feared she would commit suicide like his mother did when her father left her.

Johnny Deep tells why he stayed with Amber Heard despite the abuse

“Zonjusha Heard kishte folur për vetëvrasje në disa raste, kështu që kjo gjithashtu u bë një faktor. Kjo është gjithashtu diçka që jeton gjithmonë në fund të trurit tuaj dhe keni frikë. Shumë herë kur përpiqesha të largohesha, ajo më ndalonte në ashensor me rojet e sigurisë duke qarë, duke bërtitur, "Unë nuk mund të jetoj pa ty, do të vdes", tha Johnny Deep në dëshminë e tij.

Johnny Deep tells why he stayed with Amber Heard despite the abuse

“Kishte disa herë kur unë arrija të largohesha dhe pesë minuta më vonë ajo arrinte në shtëpinë time në West Hollywood me këmishën e saj të natës duke bërtitur në parkingun përballë shtëpisë sime, ishte katër e mëngjesit. Ishte qesharake. Ishte jashtë kontrollit”, vazhdoi Deep.