Showbiz

Hilary Swank reveals her father's death with an exciting letter

Hilary Swank reveals her father's death with an exciting letter

In a New Year's post that reflects the year as a whole, Hilary Swank wrote an exciting message about the death of her father, retired Air Force chief, Sergeant Stephen Michael Swank, in October 2021.

"This past year has been a great year for me and I know for many of us. I have not used the phone and social media for several months because of a huge personal loss. In October, my loving father, did his crossing to the other side. " Writes in her post Swank.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Marrëdhënia e Swank me babain e saj siç e përshkroi ajo ishte atipike për shkak të kushteve të tij shëndetësore. Fituesja e dy çmimeve Oskar bëri tre vjet pushim nga aktrimi midis 2015 dhe 2018 për t'u kujdesur për babain e saj pasi ai iu nënshtrua një procedure mjekësore.

“Kam pasur një marrëdhënie mjaft unike me të pasi isha kujdestarja e tij e vetme pas një transplanti të mushkërive shtatë vjet më parë,” shkroi ajo. “Unë u afrova jashtëzakonisht shumë me të gjatë kësaj kohe, duke thelluar marrëdhënien tonë dhe duke shijuar çdo moment që kishim bashkë. Ai do të mbetet gjithmonë një nga personat e mi më të preferuar dhe nuk kalon ditë që të mos më mungojë.

Por në këtë humbje fizike, sado shkatërruese që është, unë u zgjova me ndjenjën më të vërtetë të të jetuarit përsëri. Më ndihmoi të kuptoj më mirë rrethin e jetës dhe nga vijmë dhe ku kthehemi, gjë që më ka lidhur përsëri me veten time më të vërtetë. Më ndihmoi të falja, të kaloja gjërat që më pengojnë, në çfarëdo forme. Si dhe duke qenë thellësisht i lidhur me Burimin Përfundimtar dhe për këtë arsye, babai im, gjithmonë.”

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

47-vjeçarja pranoi se megjithëse viti 2021 nuk ishte domosdoshmërisht viti më i lehtë për shumë njerëz, ai ofroi mundësinë për rritje dhe për të mësuar mësime të reja në jetë.

“Këtë vitin e kaluar shpresoj se çfarëdo sprove dhe mundimi që të gjithë keni pasur në rrugëtimin tuaj të jetës t'ju afrojë me thelbin tuaj të vërtetë dhe t'ju ndihmojë në këtë Vit të Ri me çfarëdo bekimi që ju nevojitet më shumë,” tha ajo. “Ne jemi të gjithë bashkë në këtë. Ju dua të gjithëve dhe jam mirënjohës për këtë komunitet. Paqe dhe shumë bekime për ju, në të gjitha format që mund të vijnë.”

Në Ditën e Veteranëve nëntorin e kaluar, Swank nderoi babanë e saj me një postim prekës në Instagram që festonte shërbimin e tij. Ajo ndau një foto bardh e zi kur ai ishte më i ri dhe shërbente në Forcën Ajrore të Shteteve të Bashkuara. Në mbishkrim, ajo shkroi një mesazh të ëmbël në nderim të tij, duke shkruar:

"Për veteranin tim të preferuar, babain tim.

Ai shërbeu 27 vjet në Forcën Ajrore. Ai ishte një mjeshtër, rreshter i lartë që i shërbeu këtij vendi me krenarinë dhe gëzimin më të madh. Ai e donte atë dhe iu shfaq me zemrën e tij. Ashtu si të gjitha përpjekjet dhe marrëdhëniet e tij. Të dua babi. Një falenderim i thellë dhe i sinqertë për të gjithë veteranët tanë për shërbimin tuaj.”

Në qershor, Swank festoi Ditën e Babait me të atin dhe ndau një foto të ëmbël në Instagram. Ajo ka postuar një foto të babait të saj duke pozuar në mes të familjes, duke buzëqeshur para kamerës.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

"Ishte festa e #FathersDay," shkroi ajo. “Zemra ime është shumë e mbushur. Jam shumë mirënjohëse.”

Swank gave her father priority over everything else during that three-year period of her life, but she considered it "an honor" when she spoke to Entertainment Tonight in 2015.

"There have been job opportunities that I have turned down ... But I mean, really, what we are here for is our family, right?" tha Swank. "There have been some projects that are beautiful, but in the end, I have nothing more I want to do than be with my dad when he needs it. You can not turn back this time. "

During that time, Swank and her father shared a very sentimental moment years before she died. He accompanied Swank to the altar in 2018, when she married her husband, Philip Schneider, in a secret ceremony.