Showbiz

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing 'Bridgerton' and 'La casa de Papel'

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

You must have encountered "Squid Game" on social media. If you do not know many things, you will learn some now.

"Squid game" is a Korean drama series based on several games but it has nothing to do only with games and entertainment. A group of 456 people plunged into debt and hopeless out, enter a series of children's games to earn 40 million Won.

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

The cast consists of known and unknown actors.

Lee Jung-jae luan Seong Gi-hun, i cili është një i varur nga lojërat e fatit. Ai jeton me nënën e tij të moshuar dhe punon si shofer. Ai hyn në lojë me synimin për të fituar paratë për të parandaluar vajzën e tij 10-vjeçare të shkojë në Amerikë me nënën dhe njerkun.

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

Park Hae-soo luan Cho Sang-ëoo, i cili është shoku më i mirë i fëmijërisë së Seong Gi-hun. Edhe pse ai është një i diplomuar i talentuar nga Universiteti Kombëtar i Seulit me një punë të qëndrueshme, kërkohet nga policia pasi vodhi para nga klientët e tij. Kjo është arsyeja e tij për të hyrë në lojë.

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

Modelja HoYeon Jung luan rolin e Kang Sae-byeok. Ajo është xhepiste e shkathët, e patrembur nga Koreja e Veriut. Ajo shpreson të fitojë paratë për të nxjerrë familjen e saj nga Koreja e Veriut dhe për të bashkuar me prindërit vëllain e saj të vogël që jeton në një jetimore.

Everything you need to know about the Netflix series that is surpassing

Oh Il-nam (played by Oh Young-soo), is the 'old man', in games known as player 001.

Who will win the race? Will he get the money? What happens to those who lose the game?

The series premiered on September 17 and has 9 series, 50 minutes.