Showbiz

'Depp is not the only partner you have raped'. Amber Heard loses her composure in court

'Depp is not the only partner you have raped'. Amber Heard loses her

Johnny Depp's legal team ended up questioning Amber Heard after two grueling days. One of the highlights was the moment when Depp's lawyer, Camillie Vasquez, addressed her: Depp is not the only partner you have raped, right? The lawyer referred to Amber's story with Tasya van Ree, in 2009.

'Depp is not the only partner you have raped'. Amber Heard loses her

Two police officers testified as witnesses to the incident as Amber hit her partner and forcibly pulled the pendant from her neck. After this moment she was arrested, but the charges dropped down after a few days.

Moment in court, transcribed:

Avokatja: Johnny Depp nuk është i vetmi partner i juaji që keni sulmuar.

Amber: Unë kurrë nuk kam sulmuar ndonjë partner. kurrë nuk e kam sulmuar zotin Depp apo ndonjë person tjetër me të cilin kam qenë në një lidhje romantike.

Avokatja: Nuk ka pyetje të tjera, shkëlqesia juaj.

'Depp is not the only partner you have raped'. Amber Heard loses her

Ky ishte edhe momenti përmbyllës i marrjes në pyetje të Amber Heard.

Më herët avokatja i kujtoi sërish çastet në ashensor me James Franco në natën që Depp nuk ishte në shtëpi. Edhe këtë herë, Amber nuk pranoi të kishte një lidhje romantike me të.

'Depp is not the only partner you have raped'. Amber Heard loses her

Ndërkaq, thuhet se një nga shkaqet e konflikteve të saj dhe Depp ka qenë pikërisht James Franco. Depp ka dyshuar gjithmonë se mes tyre ka diçka.

Currently, the ongoing lawsuit is being filed over Depp's lawsuit for an Amber article in a newspaper. She wrote that she is a victim of domestic violence, without mentioning Johnny. The latter says that it is clear that he had it for him and that this writing has damaged his career. The trial has been going on for more than two weeks. Depp seeks compensation from Amber.