Showbiz

Amber Heard admits it for the first time: I did not donate all the divorce money

Amber Heard admits it for the first time: I did not donate all the divorce money

Amber Heard has finally admitted that she did not make the promised $ 3.5 million donation to ACLU.

During her testimony last night in court, Heard admitted for the first time that the donation was not made in full. Although it has been repeatedly sworn that Yes, the money has been donated.

Amber Heard admits it for the first time: I did not donate all the divorce money

It was sworn in court in 2020 that the money was all given to charity. He appeared on the Dutch show RTL Late Night in 2018, where he also said: “7 million dollars in total have been donated. I split them between ACLU and Los Angeles Children’s Hospital. "I did not want anything from him."

Amber Heard admits it for the first time: I did not donate all the divorce money

Kurse tani thonë se nuk e ka bërë dhurimin e plotë, pasi Depp e paditi me 50 milionë dollarë.

“Unë kam ndërmend të respektoj plotësisht të gjitha premtimet e mia. Do të më pëlqente që ai të mos më kishte paditur në mënyrë që të mundesha të mbaja premtimet”, tha ajo.

Terence Dougherty, Shefi Operativ i ACLU dhe Këshilltari i Përgjithshëm, dëshmoi më herët se deri më tani vetëm një total prej 1.3 milionë dollarësh janë dhuruar nga Heard apo në emër të Heard.

7 milionë dollarët janë marrë nga Heard pas divorcit me Depp. Ajo tha një shifër shumë më pak nga sa i takonte me pretendimin se nuk i interesonin paratë e tij. Ndaj edhe deklaroi që gjithsesi, edhe këto 7 milionë dollarë do t`i dhuronte.