Showbiz

Adele may have weakened, but experts say her exercise regimen is dangerous

Adele may have weakened, but experts say her exercise regimen is dangerous

The Other Side The other side of Adele's intense exercise routine can pose long-term health risks. The 33-year-old singer recently revealed to Vouge that she had developed an addiction to exercise, two to three times a day. Medical experts have warned that extreme fitness regimens can weaken you but can have negative effects on muscles, body joints and the immune system.

Adele may have weakened, but experts say her exercise regimen is dangerous

In an interview with the New York Post, WebMD chief medical officer John Whyte said: "Maintaining a moderate exercise routine is an essential component of a healthy lifestyle. But exercising two to three times a day is very, very dangerous. "Excessive and strenuous exercise often results in a host of injuries. When we exercise we put under stress the muscles, bones and organs. And if we do not give them the opportunity to relax and recover after exercise, their functioning may begin to deteriorate." .

Adele may have weakened, but experts say her exercise regimen is dangerous

Eksperti shton se ushtrimet në mënyrë serike mund të ulin gjithashtu funksionin imunitar të trupit: "Pra kur e tepron me palestrën, i shkaktoni më shumë stres trupit dhe muskujve. Trupi juaj prodhon kortizol në përgjigje të atij stresi kronik, dhe nivelet e larta të kortizolit mund të anashkalojnë aftësitë e sistemit imunitar që na nevojitet për të shmangur e luftuar sëmundjet".

Në fakt, regjimi i Adele ka bërë që ajo të humbë shumë kilogramë gjatë dy viteve të fundit. Sipas saj gjithçka u arrit me mirëqenie emocionale dhe obsesionit për të djersitur.

"Palestra u bë koha ime," tha Adele për Vogue, duke shtuar se ajo nuk ndoqi ndonjë dietë specifike pavarësisht lajmeve të mëparshme se ajo ka ndjekur një dietë strikte ushqimore. Adele siç ka treguar më herë, bën stërvitje kardio dhe ushtrimet të tjera me vegla me peshe, në palestrën e Gregg Miele.

Dhe me nxitjen e këngëtares, Miele i rriti stërvitjet e saj disa herë në ditë, se ajo ka patur probleme me shpinën.

"Asnjëherë nuk kishte të bënte me humbjen e peshës Mendova që: Nëse mund ta bëj trupin tim fizikisht të fortë, dhe mund ta ndiej dhe ta shoh atë, atëherë ndoshta një ditë mund t'i bëj emocionet dhe mendjen time fizikisht të fortë. "

Adele may have weakened, but experts say her exercise regimen is dangerous

But maybe Adele should take the advice of experts, as excessive exercise causes mental and emotional health problems: “There comes a moment when you see the change, but you are no longer happy, you ask more and more. It typically turns into a dangerous addiction.

During the conversation with Vogue, Adele admitted that she felt mentally burdened by the trauma of her divorce from the CEO of the charity Simon Konecki. The couple ended their marriage in September 2019. But she added that she was not happy with that marriage.

* Ny Post article translated and adapted into Albanian by Tiranapost.al.