Showbiz

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and indicate whether they have repented

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Emily Browning — Bella Swan, Twilight

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Today, it is hard to imagine anyone other than Kristen Stewart as the main character of the Twilight saga. However, it was originally Emily Browning who was considered for the role. If that had happened, Bella Swan would have been completely different. But Browning declined the role. She later said she does not regret making this decision because the actors who starred in the film became extremely successful and famous, but she was not yet ready for it.

Josh Hartnett — Superman and Batman

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Josh Hartnett turned down the role of Batman and Superman. The actor says this decision was correct and probably the only right one he has made. Josh did not want to be held hostage to stereotypical roles and that is why he did not consider this collaboration.

Matthew Broderick - Walter White, Breaking Bad

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

The creators of the Breaking Bad series hoped that Matthew Broderick would agree to play the lead role in their project. But he turned down the offer and the creators had to look for someone else. Bryan Cranston did not miss his chance and did his best in the role.

After that, Broderick starred in many films, but nowhere succeeded. Today it deals with the animation of voices. He is the Lion Simba.

Laurence Fishburne - Jules Winnfield, Pulp Fiction

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Për fansat e tij, Laurence Fishburne ka mbetur Morpheus nga The Matrix për shumë vite edhe pse aktori kishte çdo shans për të mos lejuar që kjo situatë të ndodhte. Kur Quentin Tarantino ishte duke punuar në Pulp Fiction, ai ftoi Laurence të luante rolin e Jules Winnfield, por ai e refuzoi. Ishte Samuel L. Jackson ai që u bë Jules dhe iu dha një BAFTA për aktorin më të mirë të filmit në rol dytësor.

Jennifer Love Hewitt - Prue Halliwell, Charmed

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Kur aktorja Shannen Doherty u largua nga projekti Charmed në fund të sezonit të 3 -të, krijuesit u hutuan për fatin e ardhshëm të personazhit të saj, Prue Halliwell. Jennifer Love Hewitt ishte e ftuar të provonte veten në këtë rol. Sidoqoftë, aktorja refuzoi të luante në serial. Tiffani Thiessen, e cila mori të njëjtin propozim, gjithashtu e refuzoi rolin. Përfundimisht, u vendos që të hiqet Prue Halliwell nga lista e personazheve të serialit.

Nicolas Cage - Aragorn, trilogjia Lord of The Rings

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Nicolas Cage pati një shans për të luajtur Aragorn I në trilogjinë Lord of The Rings, por ai nuk pranoi ta bënte atë për arsye personale - ai nuk donte të largohej nga shtëpia e tij për një periudhë kaq të gjatë kohore. Kjo është arsyeja pse Viggo Mortensen u bë Mbreti i parë i Lartë i Mbretërisë së ribashkuar dhe fitoi famë botërore falë këtij roli.

Molly Ringwald - Vivian Ward, Pretty Woman

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Para se Julia Roberts të vendosej për rolin e Vivian në Pretty Woman, shumë aktore të tjera refuzuan të luanin këtë personazh. Ato që e refuzuan ishin Molly Ringëald, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer dhe Valeria Golino. Më vonë Molly Ringëald rrëfeu në një intervistë se ishte penduar që kishte pranuar.

Oliver Hudson - Jack Pearson, This Is Us

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Oliver Hudson kishte çdo shans për të marrë rolin e Jack Pearson në serinë This Is Us, por aktori preferoi të shkonte në një udhëtim peshkimi 10-ditor në vend të xhirimeve. Përfundimisht, ishte Milo Ventimiglia ai që luajti rolin kryesor dhe mori disa nominime Emmy për të.

Claire Danes - Rose DeWitt Bukater, Titanic

9 actors said 'No' to roles that could have been 'life' and

Rose's role brought 22-year-old Kate Winslet world fame and an Oscar nomination. The young woman immediately became a star in Hollywood. However, initially, it was Claire Danes who was invited for the role, but she declined claiming she was tired and bored with her latest projects. In fact, he did not want to play with DiCaprion.