Showbiz

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from shining

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Society is becoming more and more inclusive. People with disabilities have either been underrepresented or underrepresented in industry in the past, but the time has come to find their place. There are few. There are some celebrities who have managed to shine despite a difficulty. You may have never read their stories.

Billie Eilish

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Billie Eilish revealed in 2018 that she has been suffering from Tourette syndrome since she was a child. This neurological disorder causes people to have sudden tremors and movements or to inadvertently repeat certain sounds. "My points are understood only if you look at me carefully. Some light movements make it harder for me. "I am used to having this all my life."

Millie Bobby Brown

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

The 18-year-old actress was born with a partial hearing loss in one ear, which she later totally lost. However it has not stopped. This problem has prevented him from either acting or singing.

Ryan Gosling

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Që fëmijë, Ryan Gosling u diagnostikua me çrregullim të deficitit të vëmendjes/hiperaktivitetit (ADHD). Nënës së tij iu desh të linte punën për ta ndihmuar me shkollën dhe mësimet. Të qenit protagonist në “The Notebook” i dha vetëvlerësimin që i duhej. E la shkollën që 17 vjeç për të ndjekur ëndrrat.

Sofia Jirau

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

U bë modelja e parë në botë që pozonte për Victoria Secret`s. “Njëherë e një kohë ëndërrova për këtë gjë. Punova shumë për ta arritur dhe sot ëndrra u bë realitet”.

Anthony Hopkins

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Anthony Hopkins u diagnostikua në fund të të 70-ave se kishte një formë të autizmit të njohur si Asperger. Njerëzit me këtë sindromë luftojnë me situata komplekse sociale dhe kanë vështirësi të angazhohen me të tjerët. Megjithatë, aktori e hodhi poshtë diagnozën. Ai këmbënguli se nuk ndihet ndryshe dhe kritikoi mënyrën sesi kemi shkatërruar sistemin njerëzor duke tabeluar gjithçka. Hopkins është i njohur për aftësinë e tij për të mbajtur mend. Gjatë xhirimeve të filmit Amistad, aktori befasoi ekipin kur mbajti një fjalim prej 7 faqesh.

Troy Kotsur

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Troy Kotsur u bë njeriu i parë që nuk dëgjon, që fitoi një Oscar. Aktori ia kushtoi Oscar-in e tij komuniteteve të njerëzve që nuk dëgjojnë dhe atyre me aftësi të kufizuara dhe theksoi: 'Ky është momenti ynë'.

Johnny Depp

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Aktori 58-vjeçar, Johnny Depp, ka zbuluar se ai është pothuajse i verbër në njërin sy dhe me shikim të turbulluar në syrin tjetër. Ai shpjegoi se nuk e ka pasur kurrë shikimin të qartë. Nëse gjatë roleve nuk mban syze, ai mund të shohë vetëm disa centimetra larg nga fytyra e tij kur është duke aktruar. Megjithatë, aktori nuk ka lejuar që shikimi i tij i dobët të bëhet një pengesë kur bëhet fjalë për aktrimin.

Julia Roberts

8 celebrities who prove that a physical problem does not prevent you from

Glossophobia is the medical term used to describe fear of public speaking. No one would ever think that a celebrity could suffer from this fear. Julia Roberts had to overcome 2 obstacles to become an actress. She suffered from severe stuttering as a child, as well as fear of speaking in public. Apparently, both she and her brother, Eric Roberts, suffered from this in their childhood, but Julia, unlike her brother, has never been very open about it. One thing is for sure, she did not allow this situation to close the way to success and she proved this during the speech at the 73rd Oscar ceremony.