Showbiz

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their hair color

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their

It is not easy to imagine famous actresses like Emma Stone or Amy Adams without their red hair. This is because hair plays a big role in shaping an individual style. And, it may sound incredible, but it can also affect career achievements, at least when it comes to the world of television.

Bright Side has made an article with famous actresses and singers whose lives changed completely after they changed their hair color.

Ema Stone

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Emma Stone is actually blonde. She initially dyed her hair red when she won the role in the comedy 'Superbad' because film producer Judd Apatowe insisted. It was a good decision actually. In its beginnings Stone was not very popular and the new hair color attracted attention. With this new look, she became a real star and even won an Oscar.

Olivia Wilde

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Olivia Wilde admits that the change in appearance really changed the trajectory of her career. For several years she had natural hair color. But when he started auditioning with brown hair, everything changed.

Gwen Stefani

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Sipas vetë këngëtares së njohur, vendimi për të ndryshuar ngjyrën e flokëve ka ndikuar shumë në jetën e saj. Ajo nuk është një bjonde natyrale, ka qenë brune në fillimet e karrierës së saj.
Ajo rrëfen: “Më kujtohet se unë dhe i dashuri im sapo ishim ndarë dhe mendoja se nuk më intereson sa kushton, po i zbardh flokët! Në të vërtetë, atëherë gjithçka ndryshoi.”

Leighton Meester

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Krijuesi i Gossip Girl tha se Leighton Meester erdhi në audicion me flokë të hapur. Por një vajzë bjonde ishte përzgjedhur- Blake Lively, kështu që Leighton iu kërkua të lyente flokët në kafe. Ajo pranoi dhe kjo e ndihmoi të merrte një nga rolet më të rëndësishëm në serial dhe të bëhej e famshme.

Amy Adams

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Amy Adams thotë se i ka lyer flokët në ngjyrë të kuqe të hapur dhe shanset e saj për të marrë role të reja u rritën në mënyrë dramatike. Ajo thotë se kur ishte bionde, njerëzit i shihnin personazhet e saj vetëm si "vajza budallaqe", por kur ajo u bë kokëkuqe, personazhet e saj u kthyen në gra argëtuese dhe të pazakonta. “Ishte vërtet magjepsëse të shihje vetëm një ndryshim të vetes që mund të ndryshonte perceptimin e njerëzve dhe kjo u bë një mjet shumë i fuqishëm për mua edhe në aktrim.”

Cynthia Nixon

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
Biondja natyrale, Cynthia Nixon, ka lyer flokët në të kuqe për të marrë pjesë në ‘Sex and the City’. Producentit nuk i pëlqeu fakti që kishte shumë bionde në projekt, ndaj Nixon-it iu kërkua të ndryshonte imazhin e saj. Aktorja pranoi dhe fitoi punën në projektin që e bëri atë shumë të famshme.

Sofia Vergara

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
The 'Modern Family' star decided to change her hair color to stay in the spotlight.

Sofia Vergara says: “I am a natural blonde. But when I started acting, I went to auditions and they didn’t know where to put me because I was lustful and I had the accent but I had blonde hair. It was ignorance! They thought every Latin person looked like Salma Hayek. The moment I dyed my hair dark, it was: 'Oh, she's the hot Latina girl'. I liked."

Reese Witherspoon

8 famous women whose careers took a positive turn because they changed their
The iconic blonde, Reese Witherspoon, actually has dark brown hair. In her early films, she had her natural hair color, but in 1994 she decided to change it and it was the right decision. Whitherspoon became famous as soon as she became blonde.