Showbiz

5 characters who are not as nice as they seemed to us

5 characters who are not as nice as they seemed to us

In the film, we liked them, adored them, and even cried for them. But if you look at their role with another eye, you realize that they are actually not that nice.

Jane Eyre

5 characters who are not as nice as they seemed to us

Jane Eyre is one of the most famous and popular love stories in the world. Everyone feels sorry for poor Jane and admires her proper behavior. But she was ready to leave the man she loved the most because of her pride. However, when she suddenly became rich, Jane forgot her principles. Selfishness destroyed her life and the lives of everyone around her.

Elizabeth in Pirates of the Caribbean

5 characters who are not as nice as they seemed to us

Ajo është një vajzë e llastuar që është rritur në mirëqenien dhe luks. Ajo është mësuar me faktin që të gjithë përmbushin çdo dëshirë që ajo ka. Elizabeta u përpoq të kontrollonte Xhekun, Ëillin dhe piratët e tjerë. Në të njëjtën kohë, ajo injoroi këshillat dhe urdhrat e të tjerëve.

Kur dikush nuk i bindej asaj, ajo bëhej e ashpër dhe merrte atë që donte, pavarësisht nga çfarë. Duke qenë e vetëdijshme për ndjenjat e Xhekut, ajo e puthi atë dhe më pas e prangoi në direkun e anijes. Miss Sëann pothuajse i shkatërroi jetën kapitenit Norrington dhe i shkaktoi shumë probleme Ëill-it. Ajo gjithashtu braktisi babain e saj për hir të aventurës. Elizabeth përdorte vazhdimisht njerëz të tjerë për të marrë atë që donte dhe nuk u ndje kurrë keq për këtë.

Susan tek Shtëpiaket e Dëshpëruara

5 characters who are not as nice as they seemed to us

Duke u hequr si naive dhe e pafajshme, ajo gjithmonë ndjek qëllimet e saj egoiste. Madje ajo mori edhe burrin e shoqes së saj. Natyrisht, të gjithë personazhet në serial nuk janë perfekt, por Susan, ndryshe nga Gabrielle, për shembull, hiqet si një person super i këndshëm. Sipas internetit, Susan është personazhi më egoist i serialit. Disa nuk e kuptojnë se si dikush mund të jetë mike me të. Ajo ia delegon të gjitha problemet e saj burrit, miqve dhe vajzës së saj. Dhe, në të njëjtën kohë, ajo gjithmonë ankohet dhe kërkon të shpëtohet nga të tjerët.

Allison Cameron tek House

5 characters who are not as nice as they seemed to us

Në pamje të parë, Cameron është e përsosur. Ajo është një mjeke e zellshme dhe e talentuar, e dashur dhe një shoqe e mirë. Megjithatë, ajo e lë burrin e saj sapo ai fillon të ketë disa probleme. Ajo largohet nga ekipi dhe kthehet, duke e detyruar House të kërkojë një zëvendësues. Ajo fut hundët në punët e njerëzve të tjerë dhe jep këshilla që askush nuk ia kërkon. Të ashtuquajturat 'parime' e saj janë ato të një vajze delirante 8-vjeçare dhe ajo është gjithmonë e inatosur me të gjithë të tjerët. Ajo jeton në një realitet optimist ku askush nuk vdes, gjithçka është bardh e zi dhe nuk ka zona gri.

Bella, E bukura dhe Bisha

5 characters who are not as nice as they seemed to us

Disa njerëz duket se mendojnë se Belle është princesha më e keqe e Disney-t. Ajo nuk ka aftësi, lexon kur punojnë të tjerët dhe madje ngacmon babanë e saj. Në përgjithësi, ajo është dembele dhe varet nga burrat për gjithçka.

She doesn't follow the rules and doesn't know how to communicate with other people. Belle doesn't care about other people's boundaries. This is proven by the fact that she sneaks into the forbidden wing of the Beast's castle out of curiosity, even though he told her not to. Besides, she's not the one who has to make the sacrifice. Ariel, for example, willingly sacrificed her voice for love. She moved to the Beast's castle only because she had no other choice.