Showbiz

16 kg for 3 weeks. Kim Kardashian drastic diet to wear Marilyn Monroe dress at Met Gala

16 kg for 3 weeks. Kim Kardashian drastic diet to wear Marilyn Monroe dress at

Kim Kardashian pulled the Met Gala dress from the one-time fashion archive.

All eyes were on Kardashian, 41, and Davidson, 28, as they walked out together on the red carpet. However, her dress is the one that made everyone talk.

16 kg for 3 weeks. Kim Kardashian drastic diet to wear Marilyn Monroe dress at

Kim borrowed one of Marilyn Monroe's most iconic dresses - the "Happy Birthday, Mr. President" dress - which is on display in Orlando, Florida.

She completed the style with diamond earrings and a white fur jacket.

"Ky është fustani i Marilyn Monroe dhe është 60-vjeçar. Ajo e veshi këtë kur i këndoi "Happy Birthday" Presidentit John F. Kennedy në 1962-shin," i tha Kardashian korrespondentit të Vogue në tapetin e kuq.

16 kg for 3 weeks. Kim Kardashian drastic diet to wear Marilyn Monroe dress at

“Kisha idenë për ta provuar dhe më pas erdhën rojet e armatosur”, vazhdoi ajo. Ia doli ta merrne hua, por të futej në fustanin vintage nuk ishte e lehtë.

"E provova dhe nuk më bënte. Thashë: "Më jepni tre javë kohë". Më duhej të humbisja 16 kilogramë për sot”, pranoi Kardashian.

"Ishte një sfidë. Ishte si një rol filmi. Unë isha e vendosur të përshtatesha në të. Nuk kam konsumuar karbohidrate apo sheqer për rreth tre javë. Në darkë do hamë pica dhe petulla", tha ajo.

16 kg for 3 weeks. Kim Kardashian drastic diet to wear Marilyn Monroe dress at

Designed by Jean Louis, the dress originally cost $ 12,000 and is said to have been so tight just that Monroe looked sexy to President Kennedy on May 19, 1962 at a fundraiser in Madison Square Garden, just three months before she died.

Kim adjusted to Monroe by dyeing her hair platinum blonde.

The theme of the Met Gala 2022 is "In America: An Anthology of Fashion."